Yasak olmayınca sadece onlar geldi!

Antalya'da Covid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının birinci gününde kentin birçok noktasında sessizlik hakim oldu. Kısıtlamadan muaf tutulan yabancı turistler denizin ve güneşli havanın keyfini çıkardı.

Yasak olmayınca sadece onlar geldi!
Yasak olmayınca sadece onlar geldi!
GİRİŞ 27.02.2021 13:56 GÜNCELLEME 27.02.2021 13:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü turizm kenti Antalya'da, 56 saat sürecek olan hafta sonu kısıtlamasının ilk gününde sahiller turistlere kaldı. Konyaaltı sahili yakınlarındaki otellerde konaklayan turistler, kumsala gelip denize girdi, kimisi de güneşlenmeyi tercih etti. Yanlarında bikinisi olmayan bazı turistler elbiseleriyle denize girdi. Arkadaşlarına poz veren turistler, ıslak elbiseleriyle selfie çekti.



Bol bol selfie çekinen turistler, sessizliğin, güneşin ve sahilin keyfini çıkarttı. Kısıtlamadan muaf turistlerle birlikte, yerleşik yaşayan yabancılarda spor yapmayı ihmal etmedi.

Antalyalılar ise evlerinde kalarak, balkonlarından oturup güneşli havanın keyfini sürdü.

YORUMLAR 2
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle saçmalık olamaz ya. Ya o turist hastalığı orada birine bulastirsa. Oda hasta olup yataklara düşse haftalarca aylarca... Kazanılan dövizin fazlası zarara gider. Bide emin olun CHP olsaydı iktidarda ve o bölgelerde akp çok oy alsaydı, hayatta acmazlardi
    Cevapla
  • Gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada. Böyle bir sey yok. Olsada halk ayaklanir hastalik herkese tüm dünyada var. Yasaksa herkese Otellermi ülkeyi yönetiyor hükümetmi kaldi bir rezervasyon. Gecelik 80€ 100€ dan basliyor lakin altin su iciriliyor
    Cevapla