Son dakika: Bakan Elvan'dan 'Ekonomik reform' açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, yaptığı son dakika açıklamasında "Makroekonomik istikrar politikalarını ve yapısal politikaları içeren 'ekonomik reform' çalışmalarımızda sona geldik" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Bakan Elvan'dan 'Ekonomik reform' açıklaması
Son dakika: Bakan Elvan'dan 'Ekonomik reform' açıklaması
GİRİŞ 25.02.2021 08:41 GÜNCELLEME 25.02.2021 09:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "ekonomik reform" çalışmalarında sona geldiklerini belirterek, "Reform politikalarımızın detaylarını Sayın Cumhurbaşkanı'mız mart ayının ikinci haftasında kamuoyuyla paylaşacak. 2021 reformlar yılı olacak." ifadelerini kullandı. 
 

Yasada değişiklik yapılıyor! Faizsiz dönem...


Elvan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, makroekonomik istikrar politikalarını ve yapısal politikaları içeren "ekonomik reform" çalışmalarında sona geldiklerini bildirdi. 

Bakan Elvan, "Reform politikalarımızın detaylarını Sayın Cumhurbaşkanı'mız mart ayının ikinci haftasında kamuoyuyla paylaşacak. 2021 yılı reformlar yılı olacak." değerlendirmesinde bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki Salı günü uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planını milletimizle  paylaşacağız. Bir sonraki haftada Ekonomik Reform Paketimizi kamuoyuna açıklayarak ülkemizi istikrar ve güven temelinde büyütme kararlılığımız bir kez daha ortaya koyacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Elvan'ın açıklaması şöyle:

YORUMLAR 9
  • Ahmet Şengül 3 yıl önce Şikayet Et
    reform adında işçilerin kıdem tazminatlarına çökmezler inşallah.
    Cevapla
  • Gök 3 yıl önce Şikayet Et
    Enfilasyon Pahalılık buna çare bulun
    Cevapla
  • Konyali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hic umudumuz kalmadi artik
    Cevapla
  • TSK 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayvayı yedik, yeni bir vergi türü icat etmişlerdir kesin!
    Cevapla
  • Nefer 3 yıl önce Şikayet Et
    Vergilerde düzenleme gerekmektedir. Örneğin damga vergisi kaldırılmalıdır. Şu dönemde esnafın ödediği kira stapoj vergisi kaldırılmalıdır. Asgari ücretten gelir vergisi kaldirilmalidir. Daha basit , kayıt dışılığı ortadan kaldırmak için katsayisi düşük vergi oranları getirilmelidir. Vergi odeme tabana yayilacak sekilde duzenleme getirimelidir. Adalet mülkün temelidir. Örneğin kuyumcu esnafı, döviz change uğraşan esnaf , sanayide çalışan bir işçiden daha az vergi ödüyorsa , ağır bir sorun var demektir.
    Cevapla
  • kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    gelirden alınan tüm vergiler kaldırılıp tüm harcamalar kayıt altına alınmalı ve harcamalardan belli oranda vergi alınmalı herkes harcadığı kadar vergi vermeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle