Bakan Elvan'dan önemli mesaj: Yalnız bırakmayacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Esnafımız bizim için değerlidir, kıymetlidir. Pandemi sürecinden ne denli etkilendiklerini biliyoruz. Esnaf kardeşlerimin karşılaştığı sorunları en aza indirmek adına farklı destek mekanizmalarını devreye aldık, bundan sonraki dönemde de esnafımızı yalnız bırakmayacağız." ifadesini kullandı.

Bakan Elvan'dan önemli mesaj: Yalnız bırakmayacağız
Bakan Elvan'dan önemli mesaj: Yalnız bırakmayacağız
GİRİŞ 22.02.2021 11:13 GÜNCELLEME 22.02.2021 12:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Elvan, toplantıya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ekonomik reform gündemi ile iş gücü piyasamızın pandemi sonrası döneme hazır olması için fikir alışverişinde bulunduk. Atacağımız adımları sosyal taraflarla istişare içinde belirleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Elvan, Hazine ve Maliye Bakanlığı toplantı salonunda, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) yönetimiyle ekonomik reform gündemi ve iş gücü piyasasının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası döneme hazır olması için fikir alışverişinde bulunduklarını bildirdi

Elvan, TİSK ile görüşmesinin ardından Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) yönetimini kabul edecek.

 

YORUMLAR 3
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Esnafı ilgilendiren haberlerin devamını bekliyoruz. İyi olmuş
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    SSK vergi yapılandırma ödemelerini lütfen öteleyin
    Cevapla
  • ARSLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanımızın bazı açıklamaları bazı kesimlerin işine gelmedi ğaliba eriyen buzlar tekrar buz tutmayamı başlıyor bu yükselişin nedeni nedir bilen varmı
    Cevapla