Dünya devinden bomba altın tahmini! Serbest düşüşe geçecek

Dünya devi ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley'den altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir tahmin geldi. Morgan Stanley ons altını yılsonunda 1800 doların altında bekliyor.

Dünya devinden bomba altın tahmini! Serbest düşüşe geçecek
Dünya devinden bomba altın tahmini! Serbest düşüşe geçecek
GİRİŞ 15.02.2021 17:25 GÜNCELLEME 15.02.2021 17:25
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Morgan Stanley, ABD'de enflasyonda yükseliş ons altında düşüş bekliyor. 

Ons altın genelde yükselen enflasyona karşı en güvenilir hedge araçları sayılsa da Morgan Stanley Çapraz Varlıkları Birimi Başkanı Andrew Sheets, durumun bu yıl ons altında için geçerli olmayacağını düşündüklerini söyledi.

Sheets, kurum olarak ABD'de enflasyonun gelecek 2 yıl %2'nin biraz üzeri seviyelere çıkacağını tahmin ettiklerini hatırlattı. Bununla birlikte altında ise yılsonunda düşüş beklediklerini kaydetti.

2021 yılında ekonomik verilerde iyileşme, politikada yumuşama, faizlerde artış tahmin ettiklerini belirten yönetici, diğer emtiaların altından yüksek performans ortaya koyacağını tahmin etti. Sheets, ons altının yılı 1800 oların bir miktar altında kapatacağını öngördü.

YORUMLAR 116
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Altının yükselmesi zenginin işine yarıyor bırakın bu yükselecek düşecek muhabbetini inşallah altın dibi gorurde ozaman anlarlar gariban bir düğün yapacağı zaman önce altını nasıl alacak diye düşünüyor zengin ise daha ne kadar çok alırım diye düşünüyor kimse kendini kandırmasın
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Faizin yükselmesi kimin işine yarıyor. Fakirin işine mi yarıyor.
    Cevapla
  • Mustafa Gencer 3 yıl önce Şikayet Et
    Altının 10 yıl önceki fiyatına bakın! Ben kuyumcu yum. Altın uzun vadeli yatırımdır. Dünyadaki altın rezervi ve çıkarılan altın seviyesi üreyen insan hızına yetişememekte. Bu yüzden değeri sürekli artar. Altın en az 6 aylık yatırım sonucu kar ettirir genel anlamda. Pandemi dönemini karıştırmayın. Bu dönem 1 dünya ekonomi kriziydi. Çok farklı durumlar söz konusu idi. Yani altın 400 altını görmez. Görsede maximum 390 dır dip fiyatı. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın. Sadece altının son 30 yıla bakın hemde ay-ay olarak. Demek istediğimi anlayacaksınız. Yani altın uzun vadede en güvenli yatırımdır. Değeri dünyanın heryer inde aynıdır. Ülke ekonomisi ile pek alakalı değildir.
    Cevapla
  • Nur 3 yıl önce Şikayet Et
    7 ay öncekine döndü altından zarardayım herşeyin fiyatı artarken yatırımım hiç oldu gitti
    Cevapla
  • Hln 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen yaa.ne yapacağımızı bilemez olduk artık.iki gün aldığım çeyrek altından iki gün sonra 14 TL düştü.bi alın diyorlar bı yükselecek diyorlar.hadi hayırlısı bakalim
    Cevapla
  • cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    bence altin gram 360 düşür orada biraz bekler yaz sonu biraz çıkış yapar
    Cevapla
  • H.ucar 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten su an yüksek 1200 1300 leride gördük düşsün
    Cevapla
  • Birsen 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaniiii beklemek en akıllacası ...
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Belkide şu an onların işine altın düşmesi gerekli öyle geliyor düşsünde tonlarca alalım sonrada altın çıkacak muhabbeti yaparak para kazanacakitler. Kim bilebilirki düşermi çıkarmı
    Cevapla
  • Balcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle