Abant'a yalnızca yabancı turistler girebildi

Bolu'nun doğa harikası Abant Tabiat Parkı, hafta sonu kısıtlaması nedeniyle boş kaldı. Otellerde kalan tatilcilerin dışarıya çıkmasına izin verilmezken, yalnızca yabancı turistler Abant'a girebildi.

Abant'a yalnızca yabancı turistler girebildi
Abant'a yalnızca yabancı turistler girebildi
GİRİŞ 06.02.2021 15:30 GÜNCELLEME 06.02.2021 15:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Batı Karadeniz'in gözde turizm merkezlerinden, her mevsim ayrı güzelliği olan Abant Tabiat Parkı, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kaldı. Özellikle Ankara ve İstanbul'dan gelenlerin ziyaret ettiği, kent merkezine 42 kilometre uzaklıkta olan Abant Tabiat Parkı'na kısıtlama nedeniyle vatandaşların girişine izin verilmedi.

Ayrıca tatil için Abant'taki otellere konaklama için gelenlerin otelden dışarıya çıkmasına da izin verilmedi. Abant'a yalnızca yabancı turistlerin girişine ve göl çevresinde dolaşmasına izin verildi. Yabancı turistler, sakinliğin hakim olduğu Abant'ta manzaranın keyfini çıkardı. Yabancı turistlerin fotoğraf çekilmek için maskelerini çıkardıkları görüldü.

YORUMLAR 2
  • zafer gülten, 3 yıl önce Şikayet Et
    ne yani,turistlerin coranaya karşı bağışıklığı yada aşısımı var.senin ataların zamanında bu yurdu düşmandan temizlemek için onca şehit versin,sonra o yurdu işgal eden düşmanların çocukları sen evinde hapisken,gelsin yurdun tadını çıkarsın.
    Cevapla
  • anadolu ligi 3 yıl önce Şikayet Et
    almanya tam bir ay kendi halkına yasak uyguladı sen neyin kafasını yaşıyon,yada öküz altında buzağı arama
    Cevapla