THY'den bilet satış kampanyası!

Türk Hava Yolları (THY) Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna’ya gidiş-dönüş her şey dahil 99 dolardan başlayan fiyatlarla bilet satış kampanyası başlattı.

THY'den bilet satış kampanyası!
THY'den bilet satış kampanyası!
GİRİŞ 01.02.2021 11:02 GÜNCELLEME 01.02.2021 11:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

THY basın müşavirliği, İstanbul’dan Kharkiv, Lviv, Zaporijya, Kişinev'e 99 dolar, Bükreş, Cluj, Zagreb'e 109 dolar, Sofya, Ljubljana, Saraybosna, Üsküp, Priştine, Kherson'a 119 dolar, Belgrad'a 129 dolar, Podgorica'ya 139 dolar, Kiev'e 159 dolar ve Odessa'ya 169 dolardan başlayan fiyatlarla her şey dahil gidiş dönüş uçuş imkanı sağlandığını duyurdu.

T.C. vatandaşlarının Belgrad, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Üsküp şehirlerine vizesiz, Ukrayna ve Moldova’ya ise pasaporta gerek duymadan sadece kimlik kartı ile giriş yapabileceği belirtilen açıklamada, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyenlerin, biletlerini 1 Şubat 2021-14 Şubat 2021 tarihleri arasında satın almaları halinde seyahatlerini 11 Şubat 2021-13 Haziran 2021 tarihleri arasında yapabileceği vurgulandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok talepte yerleştir,talep az olunca indirim! fırsatçısınız arkadaş ötesi berisi yok,siz gidin elin turistine hizmet edin biz kendi şehrimizde zor gezer hale düştük sonra neymiş yerli,milli,dünyanın en büyüğü vatandaşın faydalanamadığı yerli olmuş bize ne,ülkenin gelirini artırmışta vatandaşa nefes mi aldırmış.Vatandaşın cebinden yap sonra insanımız perişan ondan sonra biz çalışanlarımızı işten çıkarmadık,izine çıkarmadık korona zamanı diye böbürlen ulan zarar etseniz bile yine vatandaş sırtlanacak nasıl olsa değil mi,inek gibi sağdınız be milleti.
    Cevapla
  • Halkın değilsin 3 yıl önce Şikayet Et
    En ucuz bilet THY olsa almam , bana iç hat biletini 650 TL ye sattı yazın ,milletin şirketi değil artık ,Burjuva firması
    Cevapla