PTT Genel Müdürü Gülten: PttAVM uygun fiyatla hizmet veriyor

PTT Genel Müdürü Gülten, PttAVM'nin kurulduğundan bu yana uygun fiyatla hizmet verdiğini söyledi.

PTT Genel Müdürü Gülten: PttAVM uygun fiyatla hizmet veriyor
PTT Genel Müdürü Gülten: PttAVM uygun fiyatla hizmet veriyor
GİRİŞ 31.01.2021 16:08 GÜNCELLEME 31.01.2021 17:18
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten, yazılı açıklamasında, gıda fiyatlarında yaşanan artışı durdurmak amacıyla PttAVM tarafından uygun fiyata gıda ürünleri satışının duyurulmasıyla yaşanan tartışmaları değerlendirdi.

PttAVM'nin sadece bugün değil, kurulduğundan bu yana vatandaşlara ürün seçeneklerini uygun fiyat politikasıyla sunduğunu vurgulayan Gülten, yaklaşık iki yıldır gıda dahil birçok temel ihtiyaç maddesinin "pttavm.com" üzerinden vatandaşlara uygun fiyata sağlandığını kaydetti.

"ÜLKEMİZ İÇİN SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRECEĞİZ"

Gülten, aşırı fiyat artışlarından vatandaşları korumak amacıyla PttAVM'den sunulan ürünlerin çeşitliliğinin artırıldığına dikkati çekerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın desteğiyle ülkemiz için sorumluluğumuzu yerine getireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

"ÜRÜNLERİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ İNDİRİMLİ FİYATLARLA HALKIMIZLA BULUŞTURMAKTAYIZ"

PttAVM'nin, Türkiye'nin yerli ve milli e-ticaret platformu olduğunu vurgulayan Gülten, şöyle devam etti:

"Bu durumu ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaya yönelik görev ve sorumluluk olarak kabul etmekteyiz. Özellikle temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için Tarım Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftliği ürünlerini her zaman olduğu gibi indirimli fiyatlarla halkımızla buluşturmaktayız.

Halkımızın artan gıda fiyatlarına karşı korunması amacıyla dün olduğu gibi bugün de üzerimize düşen görevimizi yaptığımızı ve bizlere verilecek sorumluluklarda da tüm gayretimizle çalışacağımızı belirtmek isteriz."

PttAVM NASIL ÇALIŞIYOR?

PttAVM, gıda dahil birçok temel ihtiyaç maddesini "pttavm.com" üzerinden vatandaşlara uygun fiyat politikasıyla ürün alma imkanı sağlayan bir platform olarak görev yapıyor.

Ayrıca PTT, salgının ilk günlerinde maskenin ücretsiz dağıtımında da görev alırken, tanzim satış organizasyonunda da taze sebze, meyve gibi gıda ürünleri PttAVM üzerinden vatandaşlara sundu.  PttAVM web sitesinde PTT'nin üretip sattığı bir ürün bulunmuyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftliği ürünleri aracısız, yani doğrudan satılıyor.

Diğer ürünlerin ise firmaların kendi oluşturduğu sanal mağaza üzerinden tüketiciye uygun fiyatla sunulması şartıyla satışı yapılıyor.

PttAVM, bu fiyatları denetliyor ve ürün fiyatı piyasa fiyatından fazlaysa uyarıda bulunuyor, bunların satışına onay verilmiyor.

YORUMLAR 43
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    haberde bahsedilen markaların ürünleri piyasadan daha pahalı anca milletin aklıyla dalga gecersiniz
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    piyasanın en pahalılarından biri epttavm. genel müdür bey internete girip hiç bakmıyor mu fiyatlara. fiyatlar uygun demek ile uygun yada hesaplı olmuyor.
    Cevapla
  • İktisat 3 yıl önce Şikayet Et
    PttAVM den neden bizim şimdiye kadar haberimiz olmadı.. nerede bu ne zaman açıldı Türkiye de Kaç tane var şaka gibi...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    ptt genel müdür bizimle eğleniii
    Cevapla
  • ali koç 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bildiği işi yapsın Yağ satacağım derken kargolar artık hiç gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle