OSRAM’dan ray sistemleri için kompakt LED sürücüler

Günümüzün modern aydınlatma sistemleri, güçten taviz vermeden daha ince hale geliyor. En son teknoloji ürünü armatürler için yeni nesil LED sürücüler geliştiren OSRAM, OT FIT CS T LED sürücüleri ile kendi güç sınıfının en kompakt ürünlerini sunuyor.

OSRAM’dan ray sistemleri için kompakt LED sürücüler
OSRAM’dan ray sistemleri için kompakt LED sürücüler
GİRİŞ 27.01.2021 11:53 GÜNCELLEME 27.01.2021 11:53

OSRAM’ın geliştirdiği çok yönlü OT FIT CS T ürün ailesi küçük boyutları sayesinde, ince ray sistemlerine sorunsuz bir şekilde sığabiliyor. Mağaza aydınlatmalarında ya da konaklama sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde neredeyse görünmez olarak, yeni nesil çözümler sunuyor. Sadece 162 mm uzunluğunda olan LED sürücüler, birbirlerinden kısa mesafelere de entegre edilebiliyor.

Mükemmel esneklik, birçok yerde kullanım imkanı

20, 30 ve 40 W seçenekleriyle sunulan LED sürücüleri, yüksek ışık kalitesi sağlayan düşük ripple değerine sahip. Dört farklı çıkış akımı sürücü üzerindeki DIP switchler ile ayarlanabiliyor ve bu sayede 250 mA ila 1050 mA aralığında çıkış akımı alınabiliyor. Sürücüler, çeşitli uygulama gereksinimlerine esnek bir şekilde uyarlanabilmesinin yanı sıra siyah, gri veya beyaz renklerde üretiliyor ve GLOBAL, EUTRAC veya NORLUX gibi çok sayıda geleneksel ray sistemi ile de uyum sağlıyor.