İmzalar an meselesi! Resmen duyurdular: Türkiye'den satın alacağız

Kenya Savunma Kuvvetleri Sözcüsü Zipporah Kioko, Kenya ordusunun Türkiye'den 118 zırhlı personel taşıyıcı satın alacağını duyurdu.

İmzalar an meselesi! Resmen duyurdular: Türkiye'den satın alacağız
İmzalar an meselesi! Resmen duyurdular: Türkiye'den satın alacağız
GİRİŞ 25.01.2021 17:27 GÜNCELLEME 25.01.2021 17:27
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Kenya Savunma Kuvvetleri Sözcüsü Zipporah Kioko, The Star gazetesine yaptığı açıklamada, sınırların korunması ve terör örgütü Eş-Şebab'la etkin mücadele için Türk savunma sanayisi şirketlerinden Katmerciler tarafından üretilen "Hızır"ı satın alacaklarını söyledi.

Söz konusu zırhlı personel taşıyıcının, Kenya ordusunun ihtiyaç duyduğu "koruyucu hareketliliği" sağlayabileceğini vurgulayan Kioko, 118 araçlık anlaşmada sona yaklaştıklarını dile getirdi.  Gazete, 118 aracın maliyetinin yaklaşık 7,7 milyar Kenya şilini (518 milyon lira) olduğunu yazdı.

YORUMLAR 62
  • H. Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    TEBRİKLER SAVUNMA SANAYİ NE Kenyayada çok teşekkürler güle güle kullansınlar benimde istediğim böyle siparişler hayırlı olsun .
    Cevapla
  • Burcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben heykel satacam dunyaya
    Cevapla
  • Hamza58 3 yıl önce Şikayet Et
    Güçlü Türkiye hey maşallah.yunan tohumlarının zoruna gitse durum bu.boş beleşçilere kapak olsun.
    Cevapla
  • Yakup Gülcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tanesi 4.389.830-TL arkadaşlar dolara çevirince tanesi 593.220-USD. Yine dolar uzerinden 118 adet araç = 70.000.000- USD falan yapıyor. Bu para da BJK, FB ve GS futbol kulüplerinin herbirinin yabancı futbolcular için ödediği bonservis ve maaşları toplamından daha az. (ironi yapmadım. Ama boş beleş işlere daha çok önem veriyoruz gibime geldi)
    Cevapla
  • cihan 3 yıl önce Şikayet Et
    eskıden bunlara para verıyordun.simdi satıyorsun.boş beleş olan iş futbol
    Cevapla
  • Turan 44 gs 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir tesbit
    Cevapla
  • şinasi 3 yıl önce Şikayet Et
    bu zihniyetlerden dolayı bu yapılanlar bugün seviniyoruz
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    senin aklın ancak topa varır.Hadi bakim ikele top oyna.Çürük elma.senin ve liderlerinin hayali büyük devlet olmak nedir aklı almaz.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani? ........Yapmayalım mı?
    Cevapla
  • Fusball 3 yıl önce Şikayet Et
    Futboldaki boş beleş işlerin yüksek Mevlalar içermesi daha ironi değil mi?
    Cevapla
  • Vanli 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP : maliyetini kurtarmıyor, satıldığından pahalıya mal ediliyor, oradan gelecek üç kuruşla ekonomimizi mi düzelteceğiz? Yüzde kaçı yerli bu araçların? Bak zaten herşeyini biz üretemiyormuşuz. Savaş için değil barış için üret, boşver bunları insanların refahı mutluluğu için uğraşın, insanlar açlıktan çöpten ekmek topluyor siz önce buna çözüm bulun.... Falan filan bilmen ne bilmem ne...
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Heykel olsa daha çok memnun olurdunuz .
    Cevapla
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcı olmadan koyunu kurdun ağzından almak zor olur. Çöp siyaseti bayatladı, çünkü temeli yalana dayanıyor. Bu gün bu ülkede aç insan varsa bilmediğindendir. Açlıktan kasıt mide ise...Aşevleri sosyal yardımlar devlet destekleri başvurana açık... yok başka açlıktan bahisse, insan nefsi doymak bilmez, aç olan nefis her zaman açtır varlıklı da olsa...
    Cevapla
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    biz aracı dışardan satın alıp modifiye edip küçük bi kar ile satıyoruz.. baksana 1 tanesi bir passat parasına satılıyor :D ayrıyetten millet aç bu reklamlara karnımız doydu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle