Yerli İHA'lar dünyanın gündeminden düşmüyor! Bayraktar TB2 şimdi de Netflix dizisinde

Türkiye'nin yerli İHA ve SİHA'ların sahadaki başarı dünyanın gündeminde kalmaya devam ediyor. Başarısıyla bir çok ülkenin gündeminde olan yerli SİHA'lar şimdi de Netflix'te yayımlanan ‘Casusluk Sanatı' adlı dizide yer aldı.

Yerli İHA'lar dünyanın gündeminden düşmüyor! Bayraktar TB2 şimdi de Netflix dizisinde
Yerli İHA'lar dünyanın gündeminden düşmüyor! Bayraktar TB2 şimdi de Netflix dizisinde
GİRİŞ 24.01.2021 17:06 GÜNCELLEME 24.01.2021 17:09
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Küresel dijital televizyon ağı Netflix’te "Casusluk Sanatı" adlı bir belgesel dizi yayımlandı. Kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği “Gözetim Teknolojileri ve Gökteki Göz” mottosuyla ekrana gelen dizide casusluktaki farklı teknikler ele alınıyor.

Yeni istihbarat teknolojilerinin anlatıldığı, göklerden izlemenin önemine dikkat çekilen dizinin ilk bölümünde izleyicilerin karşısına bir sürpriz çıkıyor. Baykar tarafından üretilen Bayraktar TB2 kuyruğunda Türk bayrağıyla izleyiciyi selamlıyor.

200 milyona yakın kayıtlı kullanıcısı bulunan NETFLIX, dünyanın en yaygın ve etkili dijital platformlarının başında geliyor.

Türk İHA'larının gelişmiş istihbarat teknolojilerini anlattığı bir dizide yer alması Türk savunma sanayiinin geldiği aşamayı ortaya koyuyor.

YORUMLAR 52
  • Sucu Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu ihalara atom bombasıda koydurmak lazım.
    Cevapla
  • mütercim 3 yıl önce Şikayet Et
    abarmayalım lutfeen :))))
    Cevapla
  • İlyas 3 yıl önce Şikayet Et
    Heyecana vegaza gelmeye gerek yok fakat gelinen noktayı da görme mek için devekuşu gibi kafayı da kuma gömmek yok.helal olsun aslanlarımız a ve onlara önayak reisimize.Sozumuz yine aynı olsun.Ya Allah bismillah.Hep dışarıdan bekleyenler utansın.Kurulu uçak fabrikalarimizi kapatanlar utansın.Hala onları takip etme gayreti içinde olanlar utansın marmarayi durdurmak isteyenler,hava alanını engellek isteyenler.Koprulereani pak isteyenler utansın.
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    chp nin ortaklarıyla gelmesi halinde ki Allah korusun ilk işleri çeşitli bahanelerle sihalardan başlamak üzre savunma sanayiini kapatmak olacak. baydın efendilerinden aldıkları talimat neticede..diyor ya pompeo; türklerin savunma teknoloileri endişe verici..diyor ya baydın erdoğana karşı muhalefeti destekliyecez..
    Cevapla
  • Sait 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun cidden bu iha siha mevzunda türkiye bmw mercedes gibi bir marka.
    Cevapla
  • Metin ulgar 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah geliyor ha dünyaya diz çöktürme vakti geliyor yavaş yavaş maşallah maşallah
    Cevapla
  • Alpagu 3 yıl önce Şikayet Et
    mazlumlara yardım diyelim, zalimlere diz çöktürme diyelim.. nizama ayar verelim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle