Yeni yılın ilk atamasında tarih belli oldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, devlet korumasından yararlanmış gençlerin, engellilerin, şehit yakını ve gazilerin atama töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle salı günü gerçekleştirilecek.

Yeni yılın ilk atamasında tarih belli oldu
Yeni yılın ilk atamasında tarih belli oldu
GİRİŞ 24.01.2021 14:56 GÜNCELLEME 24.01.2021 14:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlık, başta engelliler olmak üzere şehit yakını ve gaziler ile devlet korumasından yararlanan gençlerin kamu kurumlarında istihdamını arttırmak için çalışmalarını sürdürürken; yeni yılın ilk ataması Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek törenle yapılacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla da paylaştığı sosyal atama töreninde 2.140 engelli, 1.093 devlet korumasından yararlanan genç ile 370 şehit yakını, gazi ve gazi yakını olmak üzere toplam 3.603 kişinin atama kurası gerçekleştirilecek.

YORUMLAR 3
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Anası babası olupta bir kap yemeğe muhtaç insanlar var.Onlara neden destek verilmez.Bu ülke hepimizin değil mi?2
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yurtlardan gelen kişiler hiç çalışmıyor dogru düzgün kadrolu olarak atandiklari için . Biz sözleşmeli olarak çalışan kişiler olarak muzdaribiz her işi bize yaptırmaya çalışıyorlar özellikle yurtan gelenlerin agresif tavirlari ayni işi yapmamıza rağmen bize emirler vermeleri bizi üzüyor buna bir çözüm bulunmali Yurtlardan gelen kişilerde kamuda sözleşmeli olarak alinmali
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaa Allah aşkına bunlara devlet dairelerinde iş vermeyin çünkü binlerce kadro bekleyen okumuş gençler var çok tanıdığım var dairelerde yiyip içip yatıyor çoğu bunlara geçineceği kadar maaş verin kâfidir
    Cevapla