İsrail'den Türkiye'ye şaşırtan davet: Görmekten mutluluk duyarız

Türkiye'nin Doğu Akdeniz Gaz Forumu'nda görmekten mutluluk duyacaklarını ifade eden İsrail Enerji Bakanı Steinitz, bunun ticari işbirliği için iyi olacağını belirtti.

İsrail'den Türkiye'ye şaşırtan davet: Görmekten mutluluk duyarız
İsrail'den Türkiye'ye şaşırtan davet: Görmekten mutluluk duyarız
GİRİŞ 23.01.2021 14:57 GÜNCELLEME 23.01.2021 15:24
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, CNBC ile yaptığı röportajda İsrail ile Türkiye arasındaki enerji işbirliği olasılığından bahsetti.

5 yıl önce ABD Başkanı Obama'nın ev sahipliğinde Beyaz Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü belirten İsrail Bakanı Steinitz, "Orada Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tanıştım ve İsrail gazını bir boru hattıyla Türkiye'ye ihraç etme olasılığını tartıştık. Enerji Bakanlığı uzmanlarıyla da görüşmelerimiz oldu" dedi.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz Gaz Forumu'nda görmekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Steinitz, bunun ticari işbirliği için iyi olacağını belirtti.

YORUMLAR 18
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    bir suru sacma sapan kendini dünya devi goren yorumlar var. yok filistin meselesi de, yok bilmem avucunu yalasin da, israil diye bir devlet varmi da falan filan...yav arkadaş israil musluman duşmanidir,bize de düşman devlettir tamam da rusya ,iran,çin veya avrupa çok mu dost da ticaretimizin neredeyse hepsini bunlarla yapiyoruz? begenirsin beğenmezsin işin gerçeği israil ABD destekli guçlu bir devlettir ve Turkiyeninin çikari neyi gerektiriyosa o yapilir. israil ve misir ile birlikte olup akdenizden yunanistani atmaktan daha mantikli ne olabilir? biraz kafa yorun, göbeğinizi kaşiyip sacma yorum yapmayin yerinizden
    Cevapla
  • Savaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan güçlü var mıdır? Cevap yoktur. Yorumlar boş yada dolu ne önemi var. Herkes Allah inancını tam yaşasın gerisi boştur. O ne derse öyle olacak.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Gazze den ablukayı kaldır sonra görüşelim
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    o dediğiniz şey sizin için şereftir ama bizim için zuldür...
    Cevapla
  • Gece yürüyüşü 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu ne pişkinlik ...!israil diye bi devlet mi var ki 'gaz'ı olsun..! Filistin topraklarını gasp et , sonra da gaz ihraç etmeye çalış...! Utanmaz siyonist..!sonunuz yakın ...! endişe ile bekleyin..!
    Cevapla
  • Ali talih 3 yıl önce Şikayet Et
    Yemezler sizleri ne kadar uzak tutarsak türk halkı için okadar iyi güvenilmez siniz katilsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle