Son dakika: S&P Türkiye'nin kredi notunu açıkladı!

Son dakika: Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye'nin notunu "B+"da teyit etti, not görünümünü ise değiştirmeyerek "durağan" olarak belirledi.

Son dakika: S&P Türkiye'nin kredi notunu açıkladı!
Son dakika: S&P Türkiye'nin kredi notunu açıkladı!
GİRİŞ 23.01.2021 01:20 GÜNCELLEME 23.01.2021 01:21
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Son dakika: S&P, Türkiye'nin kredi notunu "B+", görünümünü ise "durağan" olarak teyit etti.

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye'nin notunu "B+"da teyit etti, not görünümünü ise değiştirmeyerek "durağan" olarak belirledi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global Ratings, Türkiye'nin yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notunu yatırım yapılabilir seviyenin dört kademe altında "B+" olarak teyit etti. Ayrıca kurum, not görünümünü değiştirmeyerek durağanda bıraktı.

MOODY'S KREDİ NOTUNU B1'DEN B'2'YE İNDİRMİŞTİ

Bir başkan kredi derecelendirme kuruluşu olan Moody's Investors Service, Türkiye'nin dış kırılganlıklarının yanında mali tamponlardaki aşınmayı ve kurumsal zorlukları işaret ederek ülkenin kredi notunu B1'den B2'ye indirdi. Kuruluş Türkiye'nin not görünümünü ise, mali ölçümlerin beklenenden daha hızlı kötüleşebileceğini kaydederek "negatif"te bıraktı.

FİTCH TÜRKİYE'NİN GÖRÜNÜMÜNÜ 'NEGATİF'E ÇEVİRMİŞTİ

Fitch Ratings ise Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit ederek, not görünümünü 'durağan'dan 'negatif'e çevirmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • Karl Marx 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar sistemi kurmuşlar, sistem onlara işliyor, bizde bu sistemde ileri gidemeyiz, bütün ekonomi, sosyoloji öğretileri, yahudi kaynaklı, nasıl ilerleyecen, adamların kitapları üniversitelerde ders olarak okutuluyor,....
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm var. Çözüm Peygamber Efendimiz'in sav metodu. Sadece Müslümanlara ait pazar olmalı. Bu pazar yerinde sadece Müslüman tüccarlar, satıcılar olmalı. Yahudi Hristiyan gayri müslim bir tane işadamı olmamalı. Bu mümkün değil gibi fakat mümkün. Bir yerden başlarsak iyi olur. Milli ve Yerli bayiiler ile ağ oluşur inşaAllah
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Hem bunlara verip veri$tiriyoruz hemde "Aman ne not vercekler"diyede dikizliyoruz.Kendi kendimzi onlarin oyuncagi yapiyoruz.Her haberi vermek zorundamisiniz.?
    Cevapla
  • Kika 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Dalavere şirketleri
    Cevapla
  • Hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne dalavere şirketler Türkiyede ekonomi çok iyide bu şirketlermi kötü gösteriyorlar.siyasiler ülkeyi soyup soğana çeviriyorlar gözleriniz görmüyor parti ayırmıyorum bunlardan öncekiler 19 bankayı 40 milyar dolandırdılar soydular bunlar satmadık birşey bırakmadıllar eş dost zengin ettiler ekonominin içine ettiler millet zor geçiniyor hatta geçinemiyor pahalılık diz boyunu bırak omzumuzu geçti hala suçlu bu kredi değerlendirme kuruluşları deyilmi.siyasilerin bu ülkeyi babasının çiftliği gibi yönetenlerde değil yakınlarına eşe dosta on şirkete peşkeş çekenlerde ekonomiyi batıran damatta hiç kabahat yok siyasilerde hiç kabahat yok öylemi aklınıza turp sıkayım ben sizin.
    Cevapla
  • hacı emmi 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlara bir karşı akım da derecelendirme kuruluşu olamaz mı
    Cevapla
  • Derviş Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz mı, adıda yandaş fitch olur, kendimiz çalar kendimiz söyleriz.
    Cevapla
  • Arımlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın diğer ülkelerine bedava para Türkiye olunca yüksek faiz Sümer tabletler inde de aynı numara bunu bir şekilde kırmalı yız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle