Gübretaş Maden Yatırımları AŞ'ye yeni genel müdür

Gübre Fabrikaları TAŞ'nin (GÜBRETAŞ) bağlı ortaklığı Gübretaş Maden Yatırımları AŞ'de Genel Müdür olarak Halit Semih Demircan'ın görevlendirildiği duyuruldu.

Gübretaş Maden Yatırımları AŞ'ye yeni genel müdür
Gübretaş Maden Yatırımları AŞ'ye yeni genel müdür
GİRİŞ 18.01.2021 14:40 GÜNCELLEME 18.01.2021 15:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

GÜBRETAŞ'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, "Bağlı ortaklığımız Gübretaş Maden Yatırımları AŞ Genel Müdürü olarak görevlendirilen Mahmut Karaman, Gübretaş Maden Yatırımları AŞ'deki geçiş sürecine ilişkin iş ve işlemleri tamamlamasını müteakiben, bugün itibarıyla şirketimizdeki İşletmeler ve Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine dönmüştür.

 

 

Bağlı ortaklığımız Gübretaş Maden Yatırımları AŞ tarafından hayata geçirilecek olan Söğüt Maden Projesi'ne ilişkin Halit Semih Demircan, Gübretaş Maden Yatırımları AŞ Genel Müdürü olarak görevlendirilmiştir." denildi.

YORUMLAR 1
  • Devletçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Maden acilen devletleştirilmeli!!! Bu madeni FETÖ cüler çıkaracakken, maden elden gidince altını Borsa İstanbul'da çıkaran ve buna çanak tutanları Devletimiz ne zaman araştıracak ve ceza kesecek? Maden keşke Devletleştirilse... Yoksa 6 milyar dolarlık altın 16 milyar dolara çıkarılır.
    Cevapla