Suudi Arabistan Veliaht Prensi, Davos'a çölden katıldı

Dünya Ekonomik Forumu için İsviçre'nin Davos kasabasına giden dünya liderleri ve milyarderlerin kaldığı otel, corona virüs salgını yüzünden kapılarını kapattı. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ise Davos'a AlUla bölgesindeki çölden katıldı.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi, Davos'a çölden katıldı
Suudi Arabistan Veliaht Prensi, Davos'a çölden katıldı
GİRİŞ 15.01.2021 16:47 GÜNCELLEME 15.01.2021 17:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu yılki Dünya Ekonomik Forumu pandemi engeline takıldı. İsviçre'nin Davos kasabasına giden dünya liderleri ve milyarderlerin kaldığı otel, corona virüs salgını nedeniyle kapandı.

SUUDİ VELİAHT PRENSTEN BİR İLK

Liderler online üzerinden toplantıya katılırken, Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman bir ilke imza attı.

ÇÖL OFİSİNDEN DAVOS'A BAĞLANDI

Suudi Arabistan’ın 35 yaşındaki Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, AlUla bölgesindeki çöle ofis kurdurdu. Dünya liderlerinin katıldığı zirveye çölden online olarak katılan Selman'ın çöldeki çalışma ofisi zirveye damga vurdu. Suudi Veliaht Prens Selman'ın çöl ofisinde masada, bilgisayar ve yiyecek yer aldı.

AMAÇ ALULA BÖLGESİNİ TANITMAK

Prensin zirveye çölden katılmasının altında yatan nedenin ise, krallığın petrole olan bağımlılığını sona erdirmek ve ''Vizyon 2030'' programı doğrultusunda bir turizm merkezi inşa etmeyi planladıkları AlUla bölgesini tanıtmak olduğu öğrenildi.

DAVOS'TAKİ OTEL HİZMET DIŞI

Dünya Ekonomik Forumu için Davos’a giden dünya liderleri ve milyarderlerin kaldığı otel, salgın nedeniyle kapandı. Ocak ve şubat için ayrılan rezervasyonlar da iptal edildi. Artan vakalar nedeniyle otele online ya da başka şekilde rezervasyon yapılamıyor. Öte yandan, otelin, şubat ayında kısa bir süreliğine açılması planlanırken, işletmenin önümüzdeki yılın kış aylarına kadar kapalı kalacağına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUMLAR 5
  • mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    son katılışı olur inşallah
    Cevapla
  • Necran lı detektif 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki cemal kaşıkçı'bu infaz ettirmemiş gibi ,rahat..! Masonik siyonistler e uşaklık yaparsan cinayeti gündeme getirmezler...! Şekil a da olduğu gibi...!katil ve haydut çete devleti olan israil ve abd ye çektiği peşkeş ler sayesinde şimdilik kaşıkçı dosyası buz dolabında...yarın ters durum olursa diye..!
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Çöl değil de sanki orman dan katılmış gibi
    Cevapla
  • Resi 3 yıl önce Şikayet Et
    olm adam nargile mi icio ahahahah
    Cevapla
  • sibel 3 yıl önce Şikayet Et
    bir dahakine inşallah yerin dibinden katılır
    Cevapla