2021 yılı ile ilgili değerlendirmeler bulunan Ekonomist Burcu Ünivar, bu yılın da bir kovid yılı olacağına dikkat çekerek 'Bütün ülkeler aşılama ile ayrışma üzerine çalışıyor. Kalıcı olarak ayrışma nüfusunuzu en iyi aşı ile en yaygın şekilde ve en hızlı aşıladığını zaman olacak. Önümüzdeki dönem bunu başarabilen ülkeleri takip edeceğiz ve bu ülkelerin kendi aralarındaki ticari ilişkilerini konuşacağız." dedi.

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Mehmet ts 14.01.2021 17:13
    Şüphesi olmayan beyinler,mankurt beyinlerdir.insan kobay değil,can her insana 1 kere veriliyor.aşıyı yapan biz olmadığımız surece asla mecbur olmamalı.bu normal..
  • Atabey 14.01.2021 17:06
    Insan hele hele müslüman haddini bilmeli haddini bilmeyenede haddini bildirmeli her yerde herşeyi bilemeyiz öyle degilmi yarım hoca dinden yarım doktor candan eder bunu dahada genişletebiliriz insanın bilmedigi birşeyler hakkında yanlış bilgi yayması çok yanlış müslümanada vebaldır.
  • vatandaş faho 14.01.2021 16:03
    yorum yapan arkadaş sanki aşıyı kendisi hazırlamışta etkilerini ve bir işe yaramadığını çok iyi biliyor.yeter artık bırakın şu her şeyden ve herkesten şüphelenmeyi.
  • Ferhat 14.01.2021 13:02
    Aşı seni virüsten tam korumuyor, mutasyona uğramış virüse karşı etkili değil, yan etkileri net değil ki çok ciddi yan etkilerden bahsediliyor ve sana birşey olursa hakkını arayamıyorsun. Aşının etkisi kesin değilken aşıda bu kadar diretmeleri bunu mecburi yapmaya yönelik yaptırım yapacak olmaları insanın aklına komplo teorileri doğru olabilir mi sorusunu getiriyor. Son Davos zirvesinde Cüneyd Zapsu ile yapılan söyleşiyi okuyun lütfen.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek