4 yılın en yüksek personel alımı yapılacak

İçişleri Bakanlığı'na bu yıl 21'i merkez ve 1751'i taşra teşkilatında istihdam edilecek 1772 sözleşmeli personel alınacak.

4 yılın en yüksek personel alımı yapılacak
4 yılın en yüksek personel alımı yapılacak
GİRİŞ 08.01.2021 13:43 GÜNCELLEME 08.01.2021 13:44
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bakanlıkta avukat, arşiv uzmanı, çözümleyici, programcı, büro personeli, şoför, bilgisayar mühendisi, harita mühendisi, makine mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi, bilgisayar ve harita teknikeri, teknisyen, şehir plancısı ve çağrı karşılama personeli sözleşmeli olarak istihdam edilecek.

 

4 YILIN EN YÜKSEK ALIMI YAPILACAK

Bu istihdamlarla İçişleri Bakanlığı'na son 4 yılın en yüksek sözleşmeli personel alımı yapılmış olacak. Alım kapsamında, bu yıl 112 Acil Çağrı Merkezlerinde ilk defa çağrı karşılama personeli unvanında 1462 personel görevlendirilecek. Bu kadro için başvuracakların 800'ünde çağrı merkezi hizmetleri bölümünden mezun olma şartı aranacak.

 

Söz konusu personel alımına ilişkin ilana, İçişleri Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğünün internet sitelerinden ulaşılabilecek.

YORUMLAR 41
  • Aydoğu 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman bu memurlar sonra açız diye bağırmasınlarda bir çok memurun aldığı paraya yazık yazıklar olsun o parayı onlara verenlere
    Cevapla
  • önemsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    2 kere 2 nin kaç ettiğini bilemeyen zihniyet hadi ordan
    Cevapla
  • Bir Bilen 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın okumuş gençler yokmu aranızda memur olmak yerine ticaret yapmak şirket kurmak işveren olmak Dünyaya mal satmak yüzlerce işçi çalıştırıp yüksek cirolar yapmak..YOKMU ??
    Cevapla
  • MESUT 3 yıl önce Şikayet Et
    Var ama ne yapmalıyım nerden başlamalı nasıl olmalı bilmiyorum
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne o Prens Sabahattin'in yakın akrabası mısın yoksa !
    Cevapla
  • yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Erdi sen işçilerin ne şartlarda çalıştıgını biliyonmu..Memur evibde uyurken bşz işten çıkıyoruz.Memurun patronuda özel sektörde çalışanlar işçiler işverenler.Bedava kömürde senin cebşnden çıkmıyor.Devletin sosyal görevlerinden biri.Sen bu kasıntıyla birde memursan vay halimize..
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    çağrı merkezi için okulmu okunması gerekiyormuş? bizim ilk okul mezunu personel geçici görevde 112 çağrıda çalışıyor ve ayın elamanı seçildi .
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru okumuş olmak çok ayıp. Bence de ilkokul mezunları hatta bulamamışlarsa hiç okuma yazma bilmeyen alın, mühim olan insanlık değil mi?
    Cevapla
  • Sanslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bırcok bırım ıcın soyluyorum bırcok ınsan memurların yerıne cooook daha ıyı calısır sıradan bır vatandas bıle
    Cevapla
  • Isa 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerde bekçiden geçilmiyor mahalle bekçisi diyorlar mahallede bekçi yok. Caddeden mahalleye çıktıkları yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle