Bitcoin yeni zirvesini gördü

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, artan kurumsal alımlarla 41,000 doları da aşarak yeni zirveye tırmandı.

GİRİŞ 08.01.2021 16:17 GÜNCELLEME 08.01.2021 16:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yeni yılın başından itibaren artan hızla yükselen Bitcoin, son 24 saatte yüzde 3.78 artışla 41,012 dolarlık yeni zirveyi gördü.

Analistlere göre, yatırımcıların Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine yönelik artan ilgisi, küresel düzeyde etkin olan istikrarsızlığın ne zaman düzeleceğine ilişkin belirsizlikten kaynaklanıyor.

Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri değerlendiren Bittrt Araştırma Müdürü Helin Çelik, son tırmanışlarla Bitcoin’in Teslayı da geride bıraktığına dikkat çekerek, "Bitcoin, Alibaba'dan sonra Tesla'yı da geride bıraktı. Piyasa değeri anlamında en iyi şirketler listesinde yer alan ve gün geçtikçe konumunu yukarıya taşıyan Bitcoin, Teslayı geçerek 10.sıraya yükseldi. Yükselişiyle birlikte 716 milyar dolara ulaştı" dedi ve ekledi:

"XRP, kripto para sıralamasında yeniden dördüncü sırada. Son 24 saat içerisinde %40’tan fazla değer kazanan XRP, CoinMarketCap verilerine göre 13.658.819.272 dolara yükseldi. Geçtiğimiz günlerde yerini LTC’ye bırakan kripto para birimi yeniden yerini aldı.

"Ripple'ın CEO'su Ripple'ın SEC ile anlaşmayı denediğini ve yeni yönetimle anlaşma yoluna gitmeye çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, ’Ne sessiz kalacağız ne de bu mücadeleden vazgeçeceğiz. Gerçeklerin ve tarihin doğru tarafındayız. Duruşma günümüzü ve görevi devralır almaz yeni SEC yönetimiyle yakın ilişkiler kurmayı sabırsızlıkla bekliyoruz’ dedi."

YORUMLAR 12
  • Baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun sahibi kim arkasında kimler var. Bilinmeyen birşey. Aklı başında olan bundan uzak dursun. Kuruşunuzu kaptırmayın.
    Cevapla
  • Laedri 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanal bir "Saadet Zinciri" . Herhangi bir gerçek bağlantı yok. Paranın sorumluluğunu taşıyan bir kurumsal yapı yok. Bir "yazılım" dolaşıyor ortada... Tarihin en büyük balonu...!
    Cevapla
  • TOSUN 3 yıl önce Şikayet Et
    anlaşıldı birilerini fena çarpacaklar küçük yatırımcı uzak dursun
    Cevapla
  • turco 3 yıl önce Şikayet Et
    Dinen caiz değil sebebi olmayan bir para.Düşünsenize elektrikler bir gitti ve paran yok.Zahiri bir karşılığı yok.Sistemi kuran iyi kurdu ama uzun ömürlü değil genelde kara para aklamak için kullanılıyor.
    Cevapla
  • Avcı37 3 yıl önce Şikayet Et
    Bomba... Tahminciler bitcoi’nün çok yakında patlayacağını söylüyorlar!!! Peşinden bu sanal birime yatırım yapanların intihar haberleri ile çalkalanacak :-)).
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle