Türk Telekom yeni yıla 500 yeni istihdam ile başladı

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni yıla yeni istihdam sağlayarak başladı. 2020’de 9 binin üzerinde çalışanı bünyesine katan Türk Telekom Grubu, yeni yılın ilk günlerinde tüm Türkiye’de görev alacak 500 teknikeri daha saha ekibine dâhil etti.

Türk Telekom yeni yıla 500 yeni istihdam ile başladı
Türk Telekom yeni yıla 500 yeni istihdam ile başladı
GİRİŞ 06.01.2021 11:50 GÜNCELLEME 06.01.2021 11:52
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin 81 ilinde 34 binin üzerindeki çalışanı ile sektöründe lider olan Türk Telekom, pandemi sürecinde de istihdama katkısını sürdürdü. 

 

 

Türk Telekom’un telekomünikasyon sektöründe en büyük çalışan ekosistemine sahip şirket olduğunu ifade eden Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Sürdürülebilir bir istihdam oluşturmak en önemli gündem maddelerimiz arasında yer alıyor. Kesintisiz iletişim sağlamak için her koşulda fedakârca görev yapan saha ekibimize, tüm Türkiye’de görev alacak 500 yeni tekniker katıldı. Türk Telekom ve grup şirketlerimiz Argela, İnnova, Sebit,  AssisTT ve Türk Telekom International ile 2020’de toplam 9 binin üzerinde kişi ailemize dâhil oldu. Millî sorumluluk bilinciyle istihdama katkı sağlamak ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz ve 2021’de de ülkemizin ekonomisine destek olacağız.” dedi. 

YORUMLAR 22
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Fiber alt yapisi anadolu da yetersiz. Ozellikle karadeniz ve guney bolgelerde. Wdm teknolojisine gecilmeli. Aksamlari durma noktasina geliyor.
    Cevapla
  • erkan yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    aldınızda ne oldu böyle bi zamanda internet sisteminiz çöktü resmen internet bağlayamıyorsunuz eve. defalarca şikayet ettik başvurduk olmuyor artık bezdik lanet olsun. alt yapı yok port yok gidiyorsunuz 3 yıldır bi alt yapı olmadı değil 500 1500 aldanız gene bişey olmaz sizden
    Cevapla
  • fakobbey 3 yıl önce Şikayet Et
    avea güzel çalışıyor ama ttnet ve türk telekom beş para etmez.
    Cevapla
  • tandoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah uzak etsin telekomu hayatımızdan bezdirdi son bir hattım kaldı Allah ın izniyle zamanı gelince sonsuza dek ayrılacağız
    Cevapla
  • Abdullah Er 3 yıl önce Şikayet Et
    bu türktelekomdan daha kötü operatör yok. hizmet kalitesi eksi bilmem kaç. internet nakli için baş vurduk bir hafta önce randövü verdiler gelen giden yok.
    Cevapla
  • Cemşit 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim 6 aydır nakil yapmadılar! Alt yapı sorunu varmış çarşının ortasındaki eve nakil yapılmıyor, isteyen Konya Beyşehir araştırsın!
    Cevapla
  • Abdurrahman 3 yıl önce Şikayet Et
    Atma şakir. Benim nakil 1 gün sürdü. Trolll
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle