Emniyetten önemli WhatsApp uyarısı

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (Siberay), 'Kilit Kırılıyor…', 'Cihaza Erişim Sağlanıyor…', 'Log Kaydı Alınıyor…' gibi mesajlar atan WhatsApp dolandırıcılarına karşı vatandaşları uyardı

Emniyetten önemli WhatsApp uyarısı
Emniyetten önemli WhatsApp uyarısı
GİRİŞ 04.01.2021 21:18 GÜNCELLEME 04.01.2021 21:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (Siberay), vatandaşları WhatsApp dolandırıcılarına karşı uyardı. Dolandırıcılardan gelebilecek örnek mesajı paylaşan Siberay, “Böyle bir durumda panik yapılmamalı, mesajı gönderen kişi önce şikayet edilmeli, sonra da engellenmelidir” dedi.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (Siberay), 'Kilit Kırılıyor…', 'Cihaza Erişim Sağlanıyor…', 'Log Kaydı Alınıyor…' gibi mesajlar atan WhatsApp dolandırıcılarına karşı vatandaşları uyardı.

YORUMLAR 3
  • XXX 3 yıl önce Şikayet Et
    BİP programını kullanabilirsiniz
    Cevapla
  • Uyaran 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis whatsapp polisi olmuş zaten, herşey whatsaptan paylaşılıyor. Whatsapp 15 temmuz darbe girisiminden hemen önce uçtan uca şifrelemeye geçmişti. Muhtemelen darbe yapanlar deşifre olmasın diye. Böyle bir şirkete nasıl güvenebilirsin ki. Zaten Abd nin malı değil mi. Ajana gerek yok bu devirde kedi kendini ele veriyorsun zaten. Artık milli yazılımla bir program üretin de onu kullanın.
    Cevapla
  • Vurucu 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen...
    Cevapla