THY’den İngiltere açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın İngiltere'den gelen 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edildiğini açıklaması ve nedenle İngiltere'den Türkiye’ye girişler geçici olarak durdurulduğunu açıklamasından sonra Türk Hava Yolları bir açıklama yaptı

THY’den İngiltere açıklaması
THY’den İngiltere açıklaması
GİRİŞ 02.01.2021 11:08 GÜNCELLEME 02.01.2021 14:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın İngiltere'den gelen 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edildiğini açıklaması ve nedenle İngiltere'den Türkiye'ye girişler geçici olarak durdurulduğunu açıklamasından sonra Türk Hava Yolları bir açıklama yaptı

THY'den yapılan açıklamada resmi otoritelerce alınan karar uyarınca İngiltere çıkışlı Türkiye varışlı yolcu gelişleri durdurulduğu belirtilerek "Türkiye çıkışlı İngiltere varışlı uçuşlarımız, İngiltere çıkışlı başka ülke varışlı (transit) uçuşlarımız planlandığı şekilde devam etmektedir" denildi.

Yapılan açıklamada yolcuların bilet değişikliği ve diğer taleplerini 444 0849 numaralı çağrı merkezinden, satış ofislerinden ve satış acentelerinden gerçekleştirebilecekleri ifade edildi.

 

Pegasus'tan İngiltere-Türkiye uçuşlarıyla ilgili açıklama

Pegasus Havayolları İngiltere'den Türkiye'ye yapılacak uçuşların geçici olarak durdurulmasıyla ilgili açıklama yaptı. 

Şirketin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İngiltere'den Türkiye'ye girişlerin geçici olarak durdurulduğu hatırlatılarak, şunlar kaydedildi: 

"Resmi otoriterlerin kararı üzerine, 2 Ocak 2021 tarihinden itibaren İngiltere'den ülkemize gelen seferlerde yalnızca başka bir ülkeye devam uçuşu olan transit yolcular kabul edilecektir. Transit yolcular, son varış ülkesi kurallarına göre uçuşa kabul edilecektir." 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, son günlerde İngiltere'den yurda giriş yapan 15 kişide yeni mutasyon ile uyumlu koronavirüs tespit edilmesi üzerine, bu ülkeden yurda girişlerin geçici olarak tamamen durdurulduğunu duyurmuştu. 

YORUMLAR 2
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani derler ya özrü kabahatinden büyük . Arkadaş durduruyorsan hepsini durduracan. Ne anlamı kaldı okadar tedbir bosunamiydi . İnsanlari evlere tiktilar ne oldu . Tam ortam normale dönecek derken ,Umarız bu yapılan yanlışlar ülkemiz ve insanımız için kötü sonuçlar doğurmaz. Eğer kotulesirse gerekli tedbirleri zamanında almadığı için yaşanacak kötü sonuçların manevi vebali başta siyasi irade olmak üzere devlet kurumları ve bu sıkıntılı donemde kendi maddi geleceğini düşünerek yurtdışına çıkan dusuncesizlerindir.
    Cevapla
  • Şerif Muhtar 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu..Teşekkürler.
    Cevapla