Fiyatlar tavan yaptı! Bakanlık harekete geçti

30’lu bir koli yumurtanın fiyatı 34 liraya çıktı. Bu artışla yumurtanın fiyatı, 22 TL’ye satılan tavuğu geçmiş oldu. Fahiş fiyatlar, Ticaret Bakanlığı’nı harekete geçirdi. Bakanlık işletmeleri denetlemeye hazırlanıyor.

Fiyatlar tavan yaptı! Bakanlık harekete geçti
Fiyatlar tavan yaptı! Bakanlık harekete geçti
GİRİŞ 24.12.2020 09:58 GÜNCELLEME 24.12.2020 10:07
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Yumurtalarda artan fiyatlar dikkat çekiyor. 30’lu bir koli yumurtanın fiyatı 34 liraya çıktı. Bu artışla yumurtanın fiyatı, 22 TL’ye satılan tavuğu geçmiş oldu. Fahiş fiyatlar, Ticaret Bakanlığı’nı harekete geçirdi.

 

 

30’lu bir koli yumurtanın fiyatı 34 liraya çıktı. Bu artışla yumurtanın fiyatı, 22 TL’ye satılan tavuğu bile solladı. Fahiş fiyatlar, Ticaret Bakanlığı’nı harekete geçirdi.

Yumurtada fiyatların tavan yaptı, tanesi 1 lirayı aştı. 30'lu koli yumurta almak isteyenlerinde 34 lira ödemesi gerekiyor. Bu artışla yumurtanın fiyatı, 22 TL’ye satılan 2 kiloluk tavuğun fiyatını geçmiş oldu.

 

 

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Bir yumurta fiyatının 1 lirayı geçmesinin ardından, Ticaret Bakanlığı’nı da harekete geçirdi. Bakanlık, yumurta fiyatlarında büyük artış yapan market, bakkal, işletmeleri denetlemeye hazırlanıyor.

YORUMLAR 38
  • s.kutun 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ticaret bakanlığının görevi ney acaba bütün her şeyin denetlemesi gerekli. yan gelip yatmasinlar yazik bu millete bu milletin vergileriyle maas aliyorlar herkes üzerine düşeni yapsin
    Cevapla
  • Ozan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen atabana 2 kat findigina 2 kat kolonyana 2 kat vb. yaparsan herkes malina yapar acimiyacak baskasi yapinca once hetkes kendini duzeltsin 94 model tofasa 30 bin yazan lar burda yumurtayi elestirir kalkip herkes tuttugunu duzeni oldu din iman kalmadi millette
    Cevapla
  • aes 3 yıl önce Şikayet Et
    50 kğ 1 çuval yeme 5 gün arayla 20 tl zam olursa yumurta fiyatlar yükselmesi normaldir öncelikle yem üreticileri denetlenmeli 1 çuval yem 170 tl
    Cevapla
  • Cumali 3 yıl önce Şikayet Et
    ticaret bakanlığı önce yeme bir el atsın ne olacak bu yem fiyatlarının hali olan tüketici vatandaşa oluyor
    Cevapla
  • Mehmet öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    1 ocaktan sonra yapın.Hele enflasyonu görelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle