Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'nin yaptırım kararına tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Konuşmasında ABD yaptırımlarına tepki gösteren Erdoğan, "Türkiye hem Doğu Akdeniz meselesinde hem de S-400'ler konusunda hak etmediği çifte standartlar ile karşılaştı. Yeni dönemde ABD ile yeni bir sayfa açmayı umuyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'nin yaptırım kararına tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'nin yaptırım kararına tepki
GİRİŞ 23.12.2020 13:23 GÜNCELLEME 23.12.2020 13:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında ABD'nin yaptırım kararına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

 

"Yeni yılda ABD ve Avrupa ile olan münasebetlerimizde yeni bir sayfa açmayı arzu ediyoruz. Çok yönlü siyasi, ekonomik ve askeri işbirliklerimizi ABD ile köklü bağlantılarımızın alternatifi olarak görmüyoruz. AB'nin de Türkiye'yi kendinden uzaklaştıran stratejik körlükten biran önce kurtulmasını ümit ediyoruz Türkiye hem Doğu Akdeniz meselesinde hem de S-400'ler konusunda hak etmediği çifte standartlar ile karşılaştı. Yeni yılda ABD ve Avrupa ile olan münasebetlerimizde yeni bir sayfa açmayı arzu ediyoruz. Bize bir adım gelene biz hep koşarak gittik. Bugün de aynı samimiyeti muhafaza ediyoruz. Uzattığımız eli tutan tüm dostlarımızla birlikte çalışmayı sürdüreceğiz"

YORUMLAR 6
  • Memo can 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis ne körlügü adamlar ezelden düsman müttefik lafi sadece Türkiyeyi kullanmak icin.strategic anlamda en güclü düsman ve yahudilerin kabusu Türk ordusu! Bosuna cene yapmana gerek yok. Dost düsman belli. Abdlilerin umrunda degiliz.
    Cevapla
  • Trakyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gavurlarla ancak reıs bas eder helal olsun reıs namın yurusun!
    Cevapla
  • Hakkı An 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim JOE ekonomiden sorumlu ekibini atamış. Yebi dönem ile ilgili ilk sinyaller gelmeye başladı. VE DOSTLAR LİSTEDİ oluşturulacağından bahsediliyor. Sn. PEKCAN a çok iş düşecek anlaşılan.
    Cevapla
  • M.i 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlardan bize dost olmaz halen gülücük atacak değiliz acıtıyorlarsa onların da acıyacak yerlerini biz acıtmalıyız Ermeniler gibi pkk gibi diğer düşman unsurlar gibi fetö sü pyd DHKP C gibi düşmanları üstümüze Salan onları besleyip koruyanların üstüne üstüne gitmek lazım taviz yok dik durmak lazım
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin tabiki siyaseti siyacetciler kadar yapamayiz bilmiyoruz akademik bir egitimimizde yok ama i$te bizimkisi okuyucu görü$ü payla$mak.."Bize bir adim gelene biz iki adim degil ko$arak gidiyormu$usz.!!!" i$te avrupa bunu cok cok iyi biliyor cünki uygulamalarindan belli.Onlar anladi ne dandik oldugumuzu ama biz hala onlari anlamadik´cünki anlasaydik hep anladiklari dilden konu$urduk..Biz ko$ariz demek bence acizlik degil ama avrupa zihniyet ve kültürü icin zayiflik ifadesidir ve bu hepda böyle olmu$tur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle