Alstom ve ASELSAN’dan iş birliği

Alstom ile ASELSAN, ETCS Sinyalizasyon Araçüstü alanında iş birliği ve koordinasyon çerçevesini belirlemek üzere bir iş birliği anlaşması imzaladı. İş birliği anlaşması için imzalar ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Bekar ve Alstom Ortadoğu ve Türkiye Genel Müdürü Mama Sougoufara tarafından atıldı.

Alstom ve ASELSAN’dan iş birliği
Alstom ve ASELSAN’dan iş birliği
GİRİŞ 21.12.2020 16:53 GÜNCELLEME 21.12.2020 16:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alstom ile ASELSAN, ETCS Sinyalizasyon Araçüstü alanında iş birliği ve koordinasyon çerçevesini belirlemek üzere bir iş birliği anlaşması imzaladı.

Bu iş birliği anlaşmasının temel hedefi, raylı sistemler alanında öncü iki kuruluşun küresel ve lokal pazarda, gerek modernizasyon gerekse yeni ürün geliştirme alanlarında, iş birliği sağlayacağı uzun süreli bir ortaklık tesis edilmesi olarak belirlendi.

Alstom Ortadoğu ve Türkiye Genel Müdürü Mama Sougoufara, "ASELSAN gibi büyük bir Türk teknoloji şirketiyle iş birliği yapacağımız için çok heyecanlıyız. Bu uzun süreli ortaklık, Alstom'un Türkiye'deki demiryollarının uluslararası standartlara uygun olarak modernleşmesine katkı sağlayacaktır. Bu ortaklığın, Türkiye ve küresel demiryolu ağında güvenli işletim için ERTMS Araçüstü çözümlerinin uygulanması konusunda verimli ve yenilikçi sonuçlara ulaşacağına inancım tamdır” dedi.

YORUMLAR 2
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransızlarla iş mi olur.Bir ambargo yolda kalırsınız.Millileşmek tek yol..Biraz daha çalışı...
    Cevapla
  • sadi 3 yıl önce Şikayet Et
    acaba kim kime katki verecek cok merak ediyorum.. zira selsan bir cok konuda ve alanda yenilekci ve oncu icatlar gerceklestirmeye basarili bir sekilde basladi ..althom , aselsanin yakaladigi bu performansi ve akimi kendi lehine kullanmak istiyor olmasin.. yine ulkemiz icin hayirlisini diliyorum..
    Cevapla