Bakan Pakdemirli duyurdu: Fındık alım süresi uzatıldı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Toprak Mahsulleri Ofisi’mizin (TMO), fındık alım süresini 30 Nisan 2021 tarihine kadar uzattık" ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli duyurdu: Fındık alım süresi uzatıldı
Bakan Pakdemirli duyurdu: Fındık alım süresi uzatıldı
GİRİŞ 16.12.2020 12:00 GÜNCELLEME 16.12.2020 12:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) fındık alım süresini 30 Nisan 2021'e kadar uzattıklarını bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından TMO'nun fındık alım sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu.

 

Fındık üreticilerine müjdesi olduğunu bildiren Pakdemirli, "TMO'muzun fındık alım süresini 30 Nisan 2021 tarihine kadar uzattık.

Üreticilerimizi hiç yalnız bırakmadık, bırakmıyoruz. Hem üreticimizin hem de ülkemizin kazanması için çalışıyoruz. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 5
  • Dikduranlar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu fındıksatan çiftçilerin attığı yorumlara bakıyorum birde yıllar önceki hallerine. Bu millete bişey beğendirilmez arkadaś.herkesin herdediğini beğendirmek zorunda değil bu hükümet.Kilosunu bakkalda 80-130 e sat ıyorlar elimiz değmiyor. sendede işlenmemisi 25 ten aşağı almıyorlar.destek falanda alıyorsunuz.ulan benim ne evim var ne tarlam nede işim.otur haline şükret ne isyandasnz? patates soğancılara yedirmeyiz reisi.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler sayın bakanım
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Darısı her zamanki gibi kaderine terkedilen ceviz üreticilerinin başına
    Cevapla
  • laz 3 yıl önce Şikayet Et
    para etmiyor, uzatsan ne olur
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin fındığın varmı nereden biliyorsun para etmediğini bir kilo fındık en kötüsü yirmi lira bir buçuk lira ya fındık sattığını ne çabuk unuttunuz
    Cevapla