Meas Kim Heng: Türkiye ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz

Kamboçya Krallığı Ankara Büyükelçisi Meas Kim Heng, 'Kamboçya Krallığı Ankara Büyükelçiliğine yapmış olduğunuz ziyaret için çok teşekkür ederim. Kamboçya Krallığı olarak Türkiye ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz.' dedi.

Meas Kim Heng: Türkiye ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz
Meas Kim Heng: Türkiye ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz
GİRİŞ 10.12.2020 09:10 GÜNCELLEME 10.12.2020 17:05

SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu Kamboçya Krallığı Ankara Büyükelçiliği ziyaretinde Büyükelçi Meas Kim Heng tarafından ağırlandı. Ferudun Cevahiroğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Kamboçya Krallığı’nın Türkiye’de Büyükelçilik açmasını memnuniyetle karşılıyoruz. SANKON yönetim kurulu olarak Türkiye ile Kamboçya arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamaya hazırız” dedi.

 

 

Kamboçya Krallığı Ankara Büyükelçisi Meas Kim Heng ise “Öncelikle SANKON Genel Başkanı sıfatıyla Kamboçya Krallığı Ankara Büyükelçiliğine yapmış olduğunuz ziyaret için çok teşekkür ederim. Kamboçya Krallığı olarak Türkiye ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz. Biz iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla SANKON kuruluşu ile işbirliği yapmaya hazırız” diye konuştu.