Kazakistan'dan kritik ziyaret: S/İHA tesislerini incelediler

Suriye, Libya ve son olarak Dağlık Karabağ sahasında tarihi başarılara imza atan Türk SİHA'larına birçok ülke ilgi gösteriyor. Milli Savunma Bakanlığı, Kazakistan'dan bir heyetin İHA tesislerinin incelemek için 3 günlük ziyarette bulunduğunu açıkladı.

Kazakistan'dan kritik ziyaret: S/İHA tesislerini incelediler
Kazakistan'dan kritik ziyaret: S/İHA tesislerini incelediler
GİRİŞ 26.11.2020 13:33 GÜNCELLEME 26.11.2020 13:33
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Çatışmaların seyrini değiştiren Türk SİHA'larına ilgi her geçen gün büyüyor. Kazakistan Savunma Bakanlığından bir heyet, İHA ve tesislerini incelemek için Türkiye'ye geldi.

 

14’üncü İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığını ziyaret eden heyet, SİHA'ların operasyonel kabiliyetini yakından görme fırsatı elde etti.

Dağlık Karabağ'da savaşın dengesini değiştiren Türk SİHA'ları birçok ülke satın almak istiyor.

 

 

 

YORUMLAR 99
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    .. Kafkas ve Türkistan, İslâmın iki bahadır oğullarıdır; Rus mekteb-i harbiyesinde talim alıyor. İlâ âhir..." "Yahu, şu asılzade evlât, şehadetnamelerini aldıktan sonra, her biri bir kıt'a başına geçecek, muhteşem âdil pederleri olan İslâmiyetin bayrağını âfâk-ı kemâlâtta temevvüc ettirmekle, kader-i Ezelînin nazarında, feleğin inadına, nev-i beşerdeki hikmet-i ezeliyenin sırrını ilân edecektir."
    Cevapla
  • Ömer Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah sattıklarımız kullandıklarımızla aynı değildir Satıştakiler başka versiyondur inşallah abd ve ab gibi Teknolojimiz çözümlenirse uçan çöp olurlar Bunca emek boşa gider Allah Korusun
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayraktar TB3 geliştiriliyor, yakında üretilecek
    Cevapla
  • samancı 3 yıl önce Şikayet Et
    ama saman alıyorduk
    Cevapla
  • İlhami YILDIZ 3 yıl önce Şikayet Et
    15 yıldir çalışıyorum özel sektör de hala evim yok ay sonuna yetişimiyör. .kumar kahvehane meyhane de görmedim. .saman alsaydik iydi...
    Cevapla
  • İzmirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Dostlarımız bizi hatırlar oldular
    Cevapla
  • Ertan 3 yıl önce Şikayet Et
    Siha lar bize karşı kullanılabilir mi diye bir soru sormak istiyorum. Böyle bir tehlike varsa kimseye satılmasın kesinlikle.. Bir de tekniğimizin teknolojimizin başkalarının eline geçme riski yok mudur?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle