Bill Gates: İş seyahatlerini, eski ofis yaşamınızı unutun

ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'un kurucusu Bill Gates, corona virüs salgını sonrası seyahatler ve çalışma yaşamına ilişkin öngörülerde bulundu. Gates, "İş seyahatlerini, eski ofis yaşamınızı unutun" mesajı vererek salgının bitmesi halinde bile insanların yaşamı eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Bill Gates: İş seyahatlerini, eski ofis yaşamınızı unutun
Bill Gates: İş seyahatlerini, eski ofis yaşamınızı unutun
GİRİŞ 18.11.2020 17:10 GÜNCELLEME 18.11.2020 17:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD'li teknoloji şirketi Microsoft’un kurucusu Bill Gates, “İş seyahatlerini ve alıştığınız ofis çalışmalarını unutun” mesajı verdi.

Corona virüs salgınının etkisiyle değişmek zorunda kalan iş ve çalışma yaşamının, gelecekte bile salgın öncesi seviyelere geri dönmeyeceğini belirten Bill Gates, “Tahminim, iş seyahatlerinin yüzde 50'sinden ve ofisteki günlerin ise yüzde 30'undan fazlası ortadan kalkacak” dedi.

CNBC'nin haberine göre, eşi ile birlikte yönettiği ve eş başkanı olduğu Bill & Melinda Gates Vakfı ile aralarında BionTech’in de olduğu aşı çalışması yapan şirketlerin hisselerine önemli miktarlarda yatırım yapan Gates, The New York Times’ın düzenlediği DealBook Konferansında soruları yanıtladı.

EN KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK İŞ SEYAHATLERİNDE

Salgının iş dünyasında bırakacağı en büyük değişimin iş seyahatlerinde olacağını ifade eden Gates’e göre corona virüs nedeniyle bu yıl ofis işleri ve iş seyahatlerinde görülen köklü değişiklikler, pandemi yatıştıktan sonra bile ortadan kalkmayacak.

YORUMLAR 1
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah senin boynunu kırsın, açıklama hakkını sana kim verdiyse şerde ortaksınız.
    Cevapla