Şubeye gitmeden banka müşterisi olmak mümkün mü?

Finans sektöründe son birkaç yıldır dijital dönüşümün adımlarını hissediyorduk. Ancak yaşadığımız pandemiyle birlikte bu dönüşümün ne kadar önemli olduğunu fark etmiş olduk. Banka şubelerinden alınan hizmeti, dijital ortamda sağlayan e-şube hizmetleri daha şimdiden hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırdı bile. Peki, nasıl e-şube müşterisi olunuyor ve e-şubeyi kullanmak ne gibi avantajlar sağlıyor? İşte detaylar…

Şubeye gitmeden banka müşterisi olmak mümkün mü?
Şubeye gitmeden banka müşterisi olmak mümkün mü?
GİRİŞ 11.11.2020 13:04 GÜNCELLEME 08.12.2020 13:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İşlemlerinizi temas ortamından uzakta gerçekleştirin
Pandemi nedeniyle kalabalık ortamlardan mümkün olduğunca uzak kalmaya çalıştığımız bu süreçte, söz konusu bankacılık işlemleri olunca şubeye gitmek, sıra beklemek ve çoğunlukla paraya temas etmek durumunda kalabiliyorduk. Neyse ki e-şube ile internetin olduğu her yer artık bir banka şubesi olarak kabul ediliyor. Böylelikle sıra beklemeden ve paraya temas etmeden, tamamen hijyenik bir şekilde ve üstelik zamandan tasarruf ederek bankacılık işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

 

 

7/24 bankacılık hizmeti
Eskiden banka ile ilgili bir işlemimiz olduğunda “şube kapanmadan yetişmeliyim” stresi yaşardık. Dijital ortamda 7 gün 24 saat hizmet sağlayan e-şube ile artık bu stresli günler de geride kaldı. Mobil ve internet şubeleri sayesinde, hafta içi ya da hafta sonu ayrımı olmaksızın günün her saati bankacılık hizmeti almak mümkün.

 

 

Yüzlerce işlemi ücretsiz yapabilme özgürlüğü
EFT, havele ve para transfer işlemlerimizi birkaç saniyede tamamlamamızı sağlayan e-şube, sadece zamandan değil bütçeden de tasarruf etmemizi sağlıyor. Mobil ve internet şubeleri üzerinden yapılan EFT, havale ve para transferi işlemleri ile birlikte tüm kamu bankaları ve PTT ATM’lerinden gerçekleştirilen para çekme ve yatırma işlemleri de tamamen ücretsiz yapılıyor. 

Kıymetli maden ve döviz alım-satımlarında talimatlı işlem
Pek çok bankacılık hizmetlerinin yanı sıra e-şube üzerinden kıymetli maden ve döviz alım-satım işlemleri de kolayca ve oldukça hesaplı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Altın, gümüş ve platin gibi kıymetli madenler dışında TL, USD, EUR, GBP ve CHF gibi 16 döviz birimi dahilinde yapılabilen alım-satım işlemleri, hesap sahibinin talimatıyla piyasadaki en uygun kur güvencesiyle gerçekleştiriliyor.

E-şubeli olmak şimdi çok kolay!
Dijital dönüşümün hayatımıza kattığı en pratik ve en kolay hizmet olan e-şubeye internet üzerinden başvurulabiliyor. Başvurunun ardından, kullanıcıya ATM kartı kurye ile iletiliyor ve e-şube aktivasyonu gerçekleştiriliyor.
 

Siz de Emlak Katılım e-şube ile tanışın, rahat edin!

Detaylı bilgi için tıklayınız.

YORUMLAR 13
  • isim önemlideyil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber günlerdir burda neden duruyor
    Cevapla
  • adım soyadim 3 yıl önce Şikayet Et
    reklam
    Cevapla
  • mantıklı 3 yıl önce Şikayet Et
    hakkaten
    Cevapla
  • Çakır 3 yıl önce Şikayet Et
    Soyulmak icin on numara bir teknik. altyapi yok guvenlik yok musteriye sahip cikmak yok ama hergun reklam veriyor televizyonlar internetten dolandirilanlari bi izleyin ona gore kullanin
    Cevapla
  • Çakır 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla hic guvenli degil soyleyim paranızı haberiniz olmadan cekiyorlar sonra biz mesaj gonderdik deyip sorumluluk almiyorlar bankada fazla para tutmayin benden demesi sokaktan daha tehlikeli bankalar heryerde yazacagim 47 binliram gitti
    Cevapla
  • Feda 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl oldu biraz açıklarmısın dikkat edelim
    Cevapla
  • Feda 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl oldu biraz açıklarmısın dikkat edelim
    Cevapla
  • Nefer 3 yıl önce Şikayet Et
    Dijital TL mutlak gerekli , metal para başta olmak üzere fiziki para tedavülden kaldırılmalıdır. Böylece kalkapazanlik tarihe karışacak, kovid 19 bulasikligi azaltılacaktır. Paranin maliyeti olmayacaktir. Aynı zamanda her alışverişte satıcı fis vereceği için devletin vergi gelirleride artacaktır.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    O anlamda zaten paralar dijital. Altın dışında bankalardaki bütün paralar dijitaldir. basılı olan banknotlar piyasada dönen paranın çok küçük bir kısmıdır. büyük bölümü bankalar arası bilgisayarlarda saklanır ve transfer edilir. Önemli olan kimin kontrol ettiği...
    Cevapla
  • doğrucu davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten on numara tespit. Günümüz teknolojisinde atılacak en mantıklı adım bu olabilir.
    Cevapla
  • Yasar 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum ama zamanla olanilir anca teknolojiyi kullanamayan bir yaşlı kesim ve ortamlar var daha köyde bahçeme gidince internetin çekmediği bir ortamda yoldan geçen ekmekçiden alışverişi nasıl yapacaksın. Zaten alışmışız internete 3 gün zor duruyoruz oda başka bir mesele.
    Cevapla
  • Nefer 3 yıl önce Şikayet Et
    Tc tc rumuzlu kardeş dikkatli oku... Dijital Türk Lirası diyorum yanı paramizin dijital hali... Ayrica Türk 'ün kaderinde esaret olmaz...
    Cevapla
  • Tc tc 3 yıl önce Şikayet Et
    TL. Olmazsa köle olarak yaşarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle