Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu asır Türkiye'nin yıldızı parlayacak

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kocaeli Toplu Açılış Töreni”nde bulundu. Erdoğan, "Bu asır Türkiye'nin yıldızının daha da parladığı bir yıl olacaktır." dedi.

GİRİŞ 08.11.2020 15:42 GÜNCELLEME 08.11.2020 16:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

- Kocaeli asla ihmal edilmemesi gereken illerimizden. Türk ekonomisinin gurur kaynağıdır. Eğitimde toplam yatırım bedeli 704 milyon lirayı aşan Kocaelimizin hizmetine sunuyoruz. Sağlıkta 400 yataklı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ni, Gölcük Sağlık kompleksini, Gölcük Devlet hastanesi ek hizmet binasını, 112 acil hizmetleri istasyonunu bugün hizmete açıyoruz. Gençlik ve sporda 153 milyon liralık bir yatırımla 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun resmi açılışını bugün yapıyoruz. Aslında 3 yıl oldu resmi maçlar yapılıyor. 3 sezondur futbol maçlarının oynandığı bu muhteşem stadın resmi açılışını bugün yapmak nasip oldu Belediyelerimiz hemşerilerine hizmet ediyor. Büyükşehir belediyemizin tamamladığı 1 milyar 170 milyon liralık yatırım ve proje Kocaelimize hayırlı olsun. Bahanelere sığınmadan yorulmadan belediyelerimiz hizmet yapmaya devam ediyor.

"ÜLKEYE SEVGİNİN ÖLÇÜSÜ HİZMETTİR"

İş dünyasından her meselesini kendi meselemiz olarak görüyor, sıkıntılarına çözüm üretiyoruz. Bir ülkeye sevginin ölçüsü yapılan hizmettir. Hizmete dönüşmeyen sevgi kuru bir hamaset olarak kalır.  Bu ülkenin potansiyelini bilen çok iyi bilen girişimcilerimiz şeamet tellallarına kulak asmadan Türkiye'nin aydınlık geleceğine yatırım yapıyor.
 


Kovid-19 salgını dolayısıyla dünyanın bir çok ülkesinde ekonomi durma noktasına gelmişken biz yeni fabrikalarla üretim altyapısını daha da güçlendiriyoruz. 
Bir millete sevginin ölçüsü yapılan hizmetlerdir.  Yurtdışı seyahatlerimizde diğer ülkelerin durumunu gördüğümüzde Türkiye'nin nereden nereye geldiğini daha iyi anlıyoruz. 

"BU ASIR TÜRKİYE'NİN YILDIZININ PARLAYACAĞI ASIRDIR"

Koronavirüs salgını döneminde batı toplumundaki adaletsizlikle çok daha aşikar hale geldi. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde insanlar temel sağlık hizmetlerine ulaşamadıkları için göz göre göre can verdi. Özellikle salgın döneminde batı toplumundaki adaletsizler daha net ortaya çıktı .Batılı ülkeleri sarıldıkları İslam ve yabancı düşmanlığı da kurtaramayacaktır. Bu asır Türkiye'nin yıldızının daha da parladığı bir asır olacaktır. 

 

 

YORUMLAR 12
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    bütün arzumuz ülkemizin nükleer güce sahib süpergüç olmasıdır o zaman İNŞAALLAH abd dahil hiç kimse bize yan bakamaz.
    Cevapla
  • MEHTER 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugün Türk milletinin gurur duyacağı yıllara geldik Devletimizin güçlü ve söz sahibi olma yolunda üstün gayret ve çabalarından , hizmetlerinden dolayı Emeği geçen herkesime makam ve mevkilerine göre ALLAHIM c.c razı olsun Ahiret hayatları en güzel makamları Allahım nasip eylesin , hizmet edip ölenlerimizin ahireti cennetin en güzel yerleri nasip olsun İnşaAllah en şerefli en muteber en kutsal hizmetler yapılıyor Allahım anlama idrak etme kabiliyeti versin cümlemize
    Cevapla
  • xxxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Neyiyle gurur duyuyorsun ulan euro nun 10 olması mı ekonominin batmış olmasıyla mı gurur duyuyorsun açlıktan yolları kemireceğiz az kaldı..
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Verrr mehteri bireee
    Cevapla
  • ASLINA UYGUN 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm mazlumların Tüm milletimizin Anlı Şanlı DEVLETİ geliyor Allahımızın izniyle sonsuz şükürler olsun Devletimizin üstün azim ve kararlılıkla 7 düvel çakallarına rağmen yüce ALLAH C.C sizden razı olacaktır bizde Allahımızdan razı olacağız İNŞAALLAH
    Cevapla
  • Karamanoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam. Bu Millet Reise güveniyor.
    Cevapla
  • Karabagli 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan halki da sizleri cok seviyor.Bu tebrik hem de türk qardashlarimiza olsun.Türkiyenin siyasi ve manevi desteyi cok önemli ve ununutulmazdir.Karabag Azerbaycandir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle