Alman otomotiv devinden Biden'a destek!

Alman otomotiv üreticisi Volkswagen, ABD'deki başkanlık yarışında rengini belli etti. Biden'in ABD'nin yeni başkanı olmasının kendileri açısından daha olumlu sonuçlar doğuracağını açıklayan Volkswagen'in CEO'su Herbert Diess, "Demokratların programı bizim dünya çapında iklim değişikliği ile mücadelemize daha uygun" dedi

Alman otomotiv devinden Biden'a destek!
Alman otomotiv devinden Biden'a destek!
GİRİŞ 05.11.2020 15:47 GÜNCELLEME 05.11.2020 15:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD'de başkanlık yarışı devam ederken, Demokratların adayı Joe Biden'a sürpriz bir destek geldi.

Alman otomotiv üreticisi Volkswagen'in (VW) CEO'su Herbert Diess, Biden'in başkan olmasının kendileri açısından daha olumlu sonuçlar doğuracağını açıkladı.

Diess, Beyaz Saray'a Biden'in geçmesi ile VW'nin yüksek miktarda elektrikli araç üretiminin önünün açılacağına işaret etti.

Konuya ilişkin açıklamasında Diess, "Demokratların programı bizim dünya çapında iklim değişikliği ile mücadelemize daha uygun" ifadelerini kullandı.

2015'teki dizel skandalı sonra elektrikli araç yatırımlarını hızlandıran VW, Çin, ABD ve Avrupa'da geliştirdiği elektrikli modelleri satışa sunmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 5
  • Trumpiden... 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim başkan olursa ona göre konuşuyorlar bidenin önde olduğu belli artık bende olsam bidene göre konuşurdum
    Cevapla
  • Elveda. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Trump bak senin güvendiğin Avrupa seni sırtında vuruyor bu işler böyle sen kendi dışişleri bakanını Rum tarafına gönderip Fransa ve Yunanistan yanında yer aldın ve Türkiye şutladın işte bu taraf tutmaya benzemiyor Allah'ın adaleti başka oluyor her yerde tecelli ediyor sen kayıp etmeye mahkumsun Trump.
    Cevapla
  • Gakko 3 yıl önce Şikayet Et
    Nazi markasi Alman dan başka kimseyi düşünmez amaç rahat kazanç elde etmek Trump engeldi inş tersi olursa Trump Hansı siler dünya da göreceksiniz
    Cevapla
  • hknslh 3 yıl önce Şikayet Et
    daha rahat milleti kandırırız demek istiyor :)
    Cevapla
  • Fatih61 3 yıl önce Şikayet Et
    Emisyon değerlerinin usta hilebazı Volkswagen ve "iklim duyarlılığı"... Hahahahahah
    Cevapla