Bu kurslara katılanlar işsiz kalmayacak! Günlük 89 TL ödenecek

İş garantili 4. Dönem meslek edindirme kursları 9 Kasım’da başlıyor. Çeşitli alanlarda eğitim verilecek olan kurslar İŞKUR ve ASO Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğiyle yapılıyor. Kurs bitiminde her biri birer kalifiye elaman haline gelecek olan katılımcılar işsiz kalmayacak.

Bu kurslara katılanlar işsiz kalmayacak! Günlük 89 TL ödenecek
Bu kurslara katılanlar işsiz kalmayacak! Günlük 89 TL ödenecek
GİRİŞ 03.11.2020 14:14 GÜNCELLEME 03.11.2020 14:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İŞKUR ve ASO Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğiyle 4. Dönem meslek edindirme kursları 9 Kasım’da başlıyor.  24 hafta sürecek  kursların, ilk 12 haftası teorik ve laboratuvar eğitimi olarak, ASO Sürekli Eğitim Merkezi’nde bulunan derslik, atölye ve laboratuvarların da  verilecek.  İkinci haftasında ise, staj olarak işletmelerde verilecek.  Eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerler, işletmelerde istihdam edilecek.  Kursların bitiminde her biri kalifiye elaman haline gelecek olan kursiyerlere Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olacak.  İŞKUR tarafından katılımcılara, kazalara ve meslek hastalıklarına karşı sigorta yapılacak ve günlük  89 TL ücret ödenecek.  

 

 

Kurslarda CNC Freze  Operatörlüğü, CNC  Torna Operatörlüğü, Plastik Enjeksiyon Üretim Elemanı, Hidrolik- Pnömatik, Elektirik, Elektrik Pano Elamanı, Argon(TIG) Kaynak Elamanı, Gazaltıcı (MIG-MAG) Kaynak Elemanı,  Kompleci (Ev tekstili), Mobilya döşeme işçisi eğitimi verilecek.

 

 

ASO-SEM, NİTELİKLİ ELEMAN YETİŞTİRİYOR

ASO Sürekli Eğitim Merkezi, imalat sanayi başta olmak üzere üretim ve üretimi destekleyen sektörlerde faaliyet gösteren yeni ve gelişen teknolojiye uyum sağlayan nitelikli eleman yetiştiriyor.  Kursa katılan kişilerin her anlamda donanımlı olmalarını sağlamak için izleyerek değil, uygulayarak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlıyor. Böylelikle kursiyerler nitelikli birer elaman konumuna geliyor.

8.800 metre kare kapalı alana sahip olan  eğitim merkezinde, 9 derslik,  9 adet atölye ve laboratuvar, 2 bilgisayar laboratuvarı, 1 toplantı salonu, 250 kişilik konferans salonu,200 kişilik yemekhane, 92 kişilik konaklama kapasitesi, 105 araçlık açık otopark bulunmakta.

ASO-SEM’İN EĞİTİM VERDİĞİ ALANLAR

Geniş eğitim alanları ile dikkat çeken ASO-SEM 8.800 metre kara alana sahip olan merkezinde şu eğitimlere yer vermektedir; Makine Teknolojisi, plastik teknolojisi, Endüstriyel otomasyon teknolojileri, Elektrik Teknolojisi, Mesleki Bilgisayar Eğitimleri, Metal Teknolojisi, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Konaklama Hizmetleri, Kalite kontrol, Ölçme kontrol, Teknik Resim, Mesleki resim, Lojistik, kalite sistemleri, Verimlilik, yönetici asistanı, Danışma Görevlisi, Satın alma, Pazarlama, Muhasebe, Finans, Dış Ticaret, İlk Yardım, Hijyen, Yangın.

YORUMLAR 7
  • Çelebi 3 yıl önce Şikayet Et
    aso dediği Ankara Sanayi Odası mı acaba?
    Cevapla
  • Okan Hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    Akşam Sanat Okulu
    Cevapla
  • nyz 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi de çalişmak gerekiyor salla başını al maaşını lazım
    Cevapla
  • tnm 3 yıl önce Şikayet Et
    chpli belediye ismekleri kapattığı gibi chp de iktidara gelirse bunları kapatır. Muhafazakarları işten atar kendi yandaşlarını işe alır diğerleri aç mı tok mu umrunda olmaz. Bir tek planı programı yok istihdamla ilgili. Allah chpnin şerrinden bu milleti korusun.
    Cevapla
  • Alpagu 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin, Amin, Amin. Doğru, cehape zihniyeti böyle; kapat, yalan at, iftira, kayırma, rüşvet, çöp, susuzluk, çamur, kuyruk, Türkiye'yi yedi düvele şşkayet, kargaşa.......
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu an ekonomik olarak çok iyiyiz diyorsun yani aferin sana, başka partileri örnek göstererek kendi hatalarımızı kapatamayız
    Cevapla
  • Dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Çaktırma her gelen ötekine aynını yapıo roller aynı oyuncular farklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle