CarrefourSA'dan Suudi Arabistan açıklaması

CarrefourSA'dan yapılan açıklamada, şirketin hakim ortağının Sabancı Holding olduğu ifade edilerek, "Carrefour Suudi Arabistan, Dubai kökenli Majid Al Futtaim Grup şirketidir. Carrefour Grup ile Carrefour Suudi Arabistan arasında marka kullanım hakkı dışında bir ilişki bulunmamaktadır." denildi.

CarrefourSA'dan Suudi Arabistan açıklaması
CarrefourSA'dan Suudi Arabistan açıklaması
GİRİŞ 30.10.2020 09:07 GÜNCELLEME 30.10.2020 10:10
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

CarrefourSA'dan, Carrefour Suudi Arabistan ile ilgili açıklama yapıldı.

Şirketin hakim ortağının Sabancı Holding olduğu belirtilen açıklamada, "Carrefour Suudi Arabistan, Dubai kökenli Majid AL Futtaim Grup şirketidir. Carrefour Grup ile Carrefour Suudi Arabistan arasında marka kullanım hakkı dışında bir ilişki bulunmamaktadır." denildi.

 

Şirketin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: "Sabancı Holding'in perakende sektöründeki iştiraki CarrefourSA, organize gıda perakendesi sektöründe 1993 yılından itibaren Türkiye'de hizmet vermektedir.

52 ilde 672 marketi ve 11 bin Türk çalışanı bulunan CarrefourSA, Türkiye'nin dört bir yanında balıkçılık, hayvancılık, tarım başta olmak üzere yerli üretime, yerli üreticiye destek vermektedir.

 

Şirketimizin hakim ortağı Sabancı Holding olup, şirketin yönetiminde söz sahibidir.

Carrefour Suudi Arabistan, Dubai kökenli Majid AL Futtaim Grup şirketidir. Carrefour Grup ile Carrefour Suudi Arabistan arasında marka kullanım hakkı dışında bir ilişki bulunmamaktadır."

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 37
  • Ergül 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve bu gibi marketlerden zaten alışveriş yapmak dinimizce uygun değildir. Aldığımız sakızın bile hesabını veremeyiz içeride içki satılıyor ve alışveriş yaparak bunlara destek oluyoruz.
    Cevapla
  • Mustafa biçer 3 yıl önce Şikayet Et
    Karfur zaten sallantida bu kiriz ile gumler evvela migrosdan başlamak lazim yahudilerin ülkemizdeki başi koçlardir
    Cevapla
  • Bayram Dogan 3 yıl önce Şikayet Et
    TurkSa olsun ismi
    Cevapla
  • Sed 3 yıl önce Şikayet Et
    Carrefour ve Migros tan uzak durmak lazım.Kucuk market zincirleri daha ekonomik ve yerli
    Cevapla
  • Axi 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav he heeee, yersen. Madem milletçe tepki veriliyor, sabancıda ortaklığı feshetsin? Sadece milletmi tepki verecek bu olaya, yatırımcılarda çeksin elini eteğini...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle