Dövizde hareket ne zaman duracak?

Dün 8 lirayı aştıktan sonra yükselişini ve rekorlarına bugün de devam eden dolar/TL, bugün 8,13'ün üzerine çıkarak yeni zirvesine ulaştı. Euro/TL de 9,62'yi geçti. Küresel piyasalardaki satıcılı seyir bugün de sürüyor.

Dövizde hareket ne zaman duracak?
Dövizde hareket ne zaman duracak?
GİRİŞ 27.10.2020 11:18 GÜNCELLEME 27.10.2020 11:18
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Döviz kurlarındaki yukarı yönlü hareket tüm hızıyla sürerken, gün boyu yeni rekorlar görülüyor. Dün 8 lirayı aşan dolar/TL, bugün de piyasaların açılmasıyla birlikte tarihi zirvesini 8,13 üzerine taşıdı. Euro/TL'de de 9,62 seviyesi aşıldı.

 

 

Saat 10.45 itibarıyla dolar/TL 8,1283'ten el değiştirirken euro/TL ise 9,6130'dan satıldı. Dolar ve euro gibi Türk Lirası karşısında tarihi seviyeleri gören İngiliz Sterlini aynı dakikalarda 10,5830'den alıcı buldu. 

Yurt içinde ise piyasalar bugün yurt içinde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yatırımcı toplantısı ve jeopolitik gelişmeler ile korona virüs salgınında vaka sayılarını yakından takip ediliyor. Ayrıca borsada bilançolar da gelmeye devam ediyor ve hisse bazında hareketler ön plana çıkabileceği belirtiliyor.

 

 

YORUMLAR 20
  • smil 3 yıl önce Şikayet Et
    dolar faiz 0 olduğunda duracak
    Cevapla
  • Biz biriz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sultan Abdülhamit hanı devirdiklerinde koskoca Osmanlı tebası nasıl olurda canı kanı ile engel olmazlar diye düşür dururdum. şimdi dolarcı eurocuları görünce gayet iyi anladım. perdenin arkasında hilal ile haçın savaşı var adam hala keyfi lüksü azaldı diye ağlıyor. Uyanın millet devletinizin karşısına çıkamayanlar içerden dolar euro diye diyee ülkenizi yıkma pesindeler.
    Cevapla
  • 08 Lİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimse abd nin, avrupanın, rusya ve japonyanın % 30 kaybı olduğuna ve salgına bakmadan dolar niye yükseldi diye yorum yapıyor.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Dövizde hareketlilik değil, resmen para birimimizin itibarı kalmadı. Geçen seneye göre enflasyon %100 oldu, millet inim inim inliyor, siz üç maymunu oynuyorsunuz, topyekun hepiniz gidicisiniz!
    Cevapla
  • aziz y 3 yıl önce Şikayet Et
    dolar 10 olsa stabil kalsa piyasa iş yapacak...inip çıktıkca piyasalar karışıyor.faizle enflasyon eş değil...faizler belli.enflasyon belli (guya) ama dun 2 lira olan yerli urun bugun 3 hatta 4 lira...nakliyede zam yok..neden ?millet kötü niyetli..döviz cıktı diyor..yapıyor zammı..piyasaları fiyatları stabile etmek lazım..vergilerde duzenleme lazım...ben motosiklet kullanıcısıyım.satılan sayı belli..almandan %25 pahalı aynı urun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle