Bakan Dönmez duyurdu! 'Sakarya'da büyük hazırlık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğal gaz arama çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, Sakarya bölgesinde tespitlerin devam ettiğini ve çalışmaların başladığını söyledi. Bakan Dönmez, Doğu Akdeniz'de ise Selçuklu-1 kuyusuna ilave sismik çalışmalar yapıldığını ve bu bölgeden umutlu olduklarını söyledi.

GİRİŞ 23.10.2020 11:13 GÜNCELLEME 23.10.2020 12:09
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış
YORUMLAR 34
  • dostt birr 3 yıl önce Şikayet Et
    meral hanima inat askida gaz var pankarti asilmalı allah verdikce veriyor. Gölcük depreminde denizde ateş yükselmiş ve baya bir deniz ustunde yanma olmuş dedilerdi. Gölcükde de bir şey varmi bakmak lazım
    Cevapla
  • MIG MIG 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ,hayirli olsun iyi şans'lar.
    Cevapla
  • K.Maraşlı İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğu Akdeniz de MEB belli olsun, Daha sonra sondaj yapalım. Şimdi sadece sismik araştırmaları artırıp yerlerini belirleyelim. Türk'ün dostu çok ama çok az. Sağlam basalım.
    Cevapla
  • Düşünen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bukadar ilirledikten sonra toryumdan elektirik te üretelim ve kimseye ihtiyacımız kalmasın tarım reformu yapalım akraba yandaş kayırmayıda bırakalım artık ki tüm birlik içinde mili seferberlik olsun
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük akarsuların birkaç milyon yıl önce denize döküldüğü bölgelerde özellikle arama yapılsa daha iyi sonuçlar elde edilecek gibi. Tuna bölgesi gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle