İŞKUR ile en az ilkokul mezunu işçisi alımı yapılacak! İşte başvuru şartları neler?

İŞKUR üzerinden binlerce beden işçisi alımı yapılacak. En az ilkokul mezunu olma şartı aranan ilanlara başvuruda bulunmak ise çok kolay. İşte İŞKUR beden işçisi personel alımı başvuru şartları ve başvuru ekranı...

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu işçisi alımı yapılacak! İşte başvuru şartları neler?
İŞKUR ile en az ilkokul mezunu işçisi alımı yapılacak! İşte başvuru şartları neler?
GİRİŞ 26.10.2020 10:38 GÜNCELLEME 26.10.2020 10:40

İŞKUR üzerinden binlerce beden işçisi alımı yapılacak. Hem kamu hem de özel sektörde olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinde istidam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Adaylardan en az ilköğretim mezunu olma şartı aranırken başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Peki Beden İşçisi başvuru şartları neler? İşte İŞKUR personel alım ilanları

 

 

BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

- T.C vatandaşı olmak,
- Eğitim şartlarında; en az ilk okul mezunu olmak,
- Herhangi bir sağlık probleminin olmaması,
- Kişisel temizliğe dikkat etmek,
- Takım çalışmasını sevmek ve yatkın olmak,
- 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir.

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ ALIMI NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR üzerinden alımı yapılacak olan Beden işçisi alımı için başvuru yapmadan önce Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)'a kayıt yaptırmanız gerekiyor. Ardından başvuru şartlarını taşıdığınız ilana tıklayarak "Başvur" ikonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

 

 

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURU EKRANI
İŞKUR GİRİŞ

İŞKUR'A KAYIT NASIL YAPILIR?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz. Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır.

İŞKUR KAYIT KOŞULLARI?

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

İŞKUR ENGELLİ KAYDI NASIL YAPILIR?

Engelli; doğuştan ya da sonradan herhangi bir nedenle; bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yeteneklerini çeşitli derecelerde kaybetmesi nedeniyle toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılamada güçlükleri olan ve korunma, bakım, rehabilitasyon, danışmanlık ve destek hizmetlerine ihtiyaç duyan kişilerden tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk olduğu, ikinci ve üçüncü basamak sağlık kurum ve kuruluşlarının engellilik sağlık kurulları tarafından düzenlenen “Ek-1 Erişkinler İçin Engellilik Sağlık Kurulu Raporu”, “Ek-2 Erişkinler İçin Terör, Kaza ve Yaralanmaya Bağlı Durum Bildirir Sağlık Kurulu Raporu”, “Ek-3 Çocuklar İçin Özel Gereksinim Raporu” ve/veya “Ek-4 Çocuklar İçin Terör Kaza ve Yaralanma Durum Bildirir Sağlık Kurulu Raporu” ile belgelenen kişi olarak tanımlanmaktadır.