Memur ve personel alım ilanları! KPSS sonrası kamu memur ve personel alımı başvuru şartları

KPSS sonuçlarının açıklanması ile birlikte harekete geçen adaylar kamu kurum ve kuruluşlar tarafından yayınlanan memur ve personel alım ilanlarını araştırmaya başladı. İşte en yeni memur ve personel alım ilanları ve başvuru detayları...

Memur ve personel alım ilanları! KPSS sonrası kamu memur ve personel alımı başvuru şartları
Memur ve personel alım ilanları! KPSS sonrası kamu memur ve personel alımı başvuru şartları
GİRİŞ 24.10.2020 10:18 GÜNCELLEME 24.10.2020 10:19

KPSS sonuçlarının açıklanması ile birlikte herkesin merakla beklediği memur ve personel alım ilanları bir bir yayınlanmaya başladı. Kamu kurum ve kuruluşlarında istidam edilmek üzere açıklanan ilanlarda başvuru şartlarına ilişkin tüm detaylar duyuruldu. Adaylar ise tercih hazırlıkları için yayınlanan ilanları araştırmaya başladı. Peki hangi kurum veya kuruluş hangi pozisyonlar içim memur ve personel alımı yapacak? İşte personel alımı yapan kurumların ilanları...

 

KPSS İLE MEMUR VE PERSONEL ALIMI İLANI

Güncel Memur ve Personel alım ilanları;

İletişim Başkanlığı Sözleşmeli Personel (Mütercim-Tercüman) Alım İlanı

 

İletişim Başkanlığı merkez teşkilatında istidam etmek üzere 6 Mütercim-Tercüman alımı gerçekleştirecek. KPSS P3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan şartı aranan adaylar için başvuru 23/10/2020 tarihinde başlayacak ve 06/11/2020 tarihi saat 23.59’ a kadar devam edecek. Tüm detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Milli Savunma Bakanlığı ANT Başkanlığına Sürekli İşçi Alım İlanı

Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı bünyesinde istidam edilmek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden işçi alımı yapılacak. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 21-25 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tüm detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Ankara Kalkınma Ajansı Uzman ve Destek Personeli Alım İlanı

Ankara Kalkınma Ajansı bünyesinde istidam edilmek üzere 2 Uzman ve 2 Destek Personeli alımı yapılacak. Adaylar için başvuru 9 kasım 2020 itibari ile başlayacak ve 20 Kasım 2020 tarihi, saat 17:00’a kadar devam edecek. Tüm detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Gazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Gazi Üniversitesi bünyesinde istidam edilmek üzere 7 Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. Adaylar Başvuru işlemleri 19.10.2020 – 02.11.2020 tarihleri arasında yapılabilecektir. Tüm detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Personel Alım İlanı

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde istidam edilmek üzere 67 hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı yapılacak. Alımlar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden gerçekleştirilecek ve başvurular 19/10/2020 - 23/10/2020 tarihleri arasında alınacak. İlanın tüm detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Personel Alım İlanı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bünyesinde istidam edilmek üzere 15 Araştırmacı alımı yapılacak. Adaylar için başvuru 14 Ekim tarihinde başladı ve başvurular 28 Ekim 2020 tarihinde sona erecek. Başvuru ve detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı Yapacak

Gazi Üniversitesi 50 Öğretim Üyesi alımı yapacağını duyurdu. 19.10.2020 tarihinde başlayacak olan başvurular 02.11.2020 tarihinde sona erecek. Başvuru ve detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Personel Alım İlanı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesinde istidam edilmek üzere 27 Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapılacak. Adaylar için başvurular 22.10.2020 tarihi itibari ile başlayacak ve 05.11.2020’de sona erecek. Başvuru ve detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN