65 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

Bakan Selçuk; “1’i kanser, 5’i diyabet ilacı olmak 65 ilacı daha geri ödeme listesine aldık” açıklamasında bulundu.

65 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
65 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
GİRİŞ 18.10.2020 11:51 GÜNCELLEME 18.10.2020 13:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 1’i kanser, 8’i solunum hastalıkları, 5’i diyabet ilacı olmak üzere 65 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını açıkladı. Bakan Selçuk, bu ilaçlardan 63’ünün yerli üretim olduğunu belirtti.

 

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal Güvenlik Kurumu Resmi web sitesinde yeni düzenlemelerin yayımlandığını duyurdu.

“GERİ ÖDEME LİSTESİNDEKİ TOPLAM İLAÇ SAYISI 8 BİN 862 OLDU”

 

 

Zehra Zümrüt Selçuk, “Sosyal Güvenlik Kurumumuzda bu eklemeyle birlikte bedeli ödenen toplam ilaç sayısı 8 bin 862'ye ulaştı.” açıklamasını yaptı.

Vatandaşların ilaçları Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleşmeli eczanelerden temin edebileceklerini belirten Bakan Selçuk, “İlaçların hastalarımıza şifa olmasını temenni eder, vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür dilerim” dedi.

YORUMLAR 1
  • Ahmet bektas 3 yıl önce Şikayet Et
    benim babam eplepsi hastasi tegratol.kullaniyor devlet sacmaladi raporu oldugu halde ilac parasi veriyoruz rapor sade aylik yazmasına cok almasina yariyor valah bilah normalde ilac 100 tl tutuyor biz 96 tl verdik tabi birde doktor parasi 14 tl doktora gitmeden alinmiyor daha pahali oluyor bu sacmaliga son verilmesini istiyorum
    Cevapla