Bakan Albayrak: Tüm dünya hayranlıkla izleyecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından Karadeniz'deki yeni doğal gaz rezervine ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Albayrak, Rabbim bulduracak olmasaydı aratmazdı" ifadelerini kullandı.

Bakan Albayrak: Tüm dünya hayranlıkla izleyecek
Bakan Albayrak: Tüm dünya hayranlıkla izleyecek
GİRİŞ 17.10.2020 17:20 GÜNCELLEME 17.10.2020 17:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz ek 85 milyar metreküp gazın daha bulunduğu müjdesi sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak "Nasiptir, nasip... Rabbim bulduracak olmasaydı aratmazdı. Milli enerji hamlesi adım adım meyvelerini verdikçe ülkemize vurulmaya çalışılan prangalardan nasıl birer birer kurtulduğumuzu tüm dünya hayranlıkla izleyecek." dedi.

 

 

Bakan Albayrak'ın açıklaması şöyle:

YORUMLAR 5
  • levocan 3 yıl önce Şikayet Et
    reisin bir bildiği vardır mutlaka
    Cevapla
  • Nasip mi 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten orada gaz olduğunu bize yabancılar söylemişti çoook önceden. Romanya zaten çıkarıyor çoktan. Benim nasibim hikmetim falan der gibi diyor da ondan.
    Cevapla
  • Başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım dolar 8 lira oldu lütfen ekonomik hamleler ile piyasayı rahatlatın.. halk olarak çok korkuyoruz dünya bizi hayranlıkla izlemesin ihtiyacımız yok.. Ya milli para ya da enerjinin en fazla bize yettiği bu ortamda buna sevinmemeliyiz..
    Cevapla
  • Real Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım şu araba fiyatlarını artıran haysiyetsiz fırsatçı galericiler e bi müdahale edinde bizde sizi hayranlıkla izleyelim
    Cevapla
  • Mumin 3 yıl önce Şikayet Et
    Enerji bakanlığın zamanında attığın adımların meyvelerini yeni yeni topluyoruz.Şu ekonomi işinde de iyi gidiyor sayılırsın daha da iyi olacağını düşünüyorum.Nasip olursa iyi günler görürüz inşaALLAH (C.C)
    Cevapla