Bakan Dönmez paylaştı: Kazdık, bulduk

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’de sondaj faaliyetini gerçekleştiren Fatih sondaj gemisinin görüntüsünü ’müjdeler olsun’ etiketi ile paylaşarak, "Kazdık, bulduk" açıklamasını yaptı.

Bakan Dönmez paylaştı: Kazdık, bulduk
Bakan Dönmez paylaştı: Kazdık, bulduk
GİRİŞ 16.10.2020 14:18 GÜNCELLEME 16.10.2020 14:41
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Twitter hesabından, Fatih sondaj gemisinin çalışmalarına ilişkin, "Önce söktük, sonra boğazı aştık, tekrar birleştirdik, kazdık, bulduk" açıklamasını yaptı. Bakan Dönmez’in ’müjdeler olsun’ etiketi ile paylaştığı görüntüde ise, Fatih sondaj gemisinin söküm işlemleri ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karadenize uğurlanması yer aldı. Videoda ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çarşamba günkü grup toplantısında "Cumartesi günü Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerine görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız" açıklaması da yer aldı.

Bakan Dönmez'in açıklaması şöyle:

 

 

YORUMLAR 67
  • Bi dur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu duruma inanmayan insanlara şaşıyorum ülkem kendi çıkarları için birşeyler yapmaya çalışıyor kendini bilmezlerde bu durumu çekemiyor siz bu ülkenin evladı değilmisiniz yoksa kimin evladısınız diye sormadan edemiyorum herşeye rağmen aramalara araştırmalara ve ilerlemeye devam nediyor REİS durmak yok yola devammm.
    Cevapla
  • Ümit Türkmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Kazık bulduk diye okudum yaa. Hayırdır inşallah.
    Cevapla
  • Kazmacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Aferin be kazdıkca birşeyler çıkıyor mübarek bol bol kazın.
    Cevapla
  • gercekler 3 yıl önce Şikayet Et
    sana kim yedirir sowdan baska bir sey degil
    Cevapla
  • Mmmmmmm 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen fazla şov yapma istersen
    Cevapla
  • Bendeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi Rabbimizin lütfu, şükürler olsun,Hakk dogru yolda olmanın, gayretin işi ehline vermenin mazlumlara sahip çıkmanın Allah'tan başka kimseden korkmamanın dua almanın eseri neticesidir bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle