Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz'de yeni rezerv cumartesi açıklanacak

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'deki doğalgaz sahasında yeni rezervin cumartesi günü açıklanacağını söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz'de yeni rezerv cumartesi açıklanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz'de yeni rezerv cumartesi açıklanacak
GİRİŞ 14.10.2020 13:19 GÜNCELLEME 14.10.2020 13:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'de devam eden sondaj çalışmalarına da değindi ve "Yeni müjdeler geliyor. İnşallah Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız" dedi.

 

KEŞİF 21 AĞUSTOS'TA AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ağustos'ta yaptığı açıklamada cuma günü büyük bir müjde vereceklerini duyurmuş, 21 Ağustos'ta da "Türkiye, tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Fatih sondaj gemimiz 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda'' demişti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bulguların daha büyük rezervlerin habercisi olduğunu aktarmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz gazını 2023 yılında kullanıma sunmayı hedeflediklerini kaydetmişti.

YORUMLAR 1
  • Karamanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu milletin geleceği için bu nimetleri bu dönemde milletimize nasip etti. Ahir zamanda terakki maddeten terakkiye mutevakkıftır. 21. yüzyılı bu millet inşa edecek, Allah'ın izni ile.
    Cevapla