Bakan Albayrak: Ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz

Bakan Albayrak, "YEP hedeflerimiz kapsamında ihracatta, sanayide, üretimde ve ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz. Ekim ayında 13 günde ihracatın ithalatı karşılama oranı %92,1'e çıkarken altın hariç bu rakam %101,8. Güçlü bir ekonomi için bu oranları daha da yukarı taşıyacağız." dedi.

Bakan Albayrak: Ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz
Bakan Albayrak: Ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz
GİRİŞ 14.10.2020 13:02 GÜNCELLEME 14.10.2020 13:32
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından dış ticaret rakamlarını değerlendirdi.

Albayrak, "YEP hedeflerimiz kapsamında ihracatta, sanayide, üretimde ve ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz. Ekim ayında 13 günde ihracatın ithalatı karşılama oranı %92,1'e çıkarken altın hariç bu rakam %101,8. Güçlü bir ekonomi için bu oranları daha da yukarı taşıyacağız." ifadelerini kullandı

 

Bakan Albayrak'ın açıklaması şöyle:

YORUMLAR 30
  • Remzi 3 yıl önce Şikayet Et
    sen konustunmu kesin iyi olmaz
    Cevapla
  • Dertli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakan beyin açıklamalarında sürekli yeni bir döneme giriyoruz , bu zorlu dönemi atlattık söylemleri var. Ne zaman bunu öylese kısa zaman sonra aynı açıklamaları tekrar duyuyoruz. Galiba unutuyor kendileri. Ekonominin çok iyi olduğunu ekonomiden anlamayan Ahmet Hakanın karşısında değilde uzman ekonomistler karşısında anlatsın da bir görelim iyi mi kötü mü? Vatandaş pazar masrafını, faturalarını , vergileri, borçları, kirayı, düğünü, nasıl yapıcam diye düşünürken biz sürekli yeni bir döneme giriyoruz. Galiba bu yeni dönemlere vatandaş değil siyasiler giriyor.
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    bir sürü yeni dönemlere girdik... bir sürü dönemeçler döndük... bir sürü paketler açtık... sonuç... KOSKOCA SIFIR... millet yemiyor damat bey... sen pişmiş kelle gibi istediğin kadar sırıt... sadece dümdüz gidiyoruz... yani yeni girdiğimiz dönemde dümdüz gidiyoruz...
    Cevapla
  • Burak Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Evlensek evlenemiyoruz , bir malımız olsun diyoruz alamıyoruz ne yapayım rakamları cebime giren belli harcama belli ondan haber varmı sayın bakan ?
    Cevapla
  • 08'Lİ 3 yıl önce Şikayet Et
    SALGINDAN dolayı dünya sarsılırken, 95 ülke IMF den para dilenirken, sen borç almadın diye çoğu kişi sana düşman.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle