50 lirayı 20 bin liraya satışa çıkardı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Burak Yürekli'nin (26) internetten 20 bin liraya satışa çıkardığı 'hatalı basım' 50 TL'lik banknota koleksiyoncular ilgi göstermedi. Hayal kırıklığına uğradığını belirten Yürekli, alıcı çıkmaması üzerine parayı şimdilik satmaktan vazgeçtiğini, çerçeveletip, dükkanına asacağını vurgulayıp, "Belki ilerde değerlenir" dedi.

50 lirayı 20 bin liraya satışa çıkardı!
50 lirayı 20 bin liraya satışa çıkardı!
GİRİŞ 02.10.2020 08:55 GÜNCELLEME 02.10.2020 08:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Menteşe ilçesinde, 4 yıldır fotoğrafçılık yapan Burak Yürekli, 18 Eylül'de, bir banka şubesinden para çekti. Ardından iş yerine dönen Yürekli, paraları sayarken içlerinden birinin hatalı basılmış olduğunu fark etti.

Yürekli, sağ üst köşesindeki '0' rakamının eksik olduğunu tespit ettiği 50 TL'lik banknotu, koleksiyoncuların ilgi gösterebileceği düşüncesiyle, internetten 20 bin TL'ye satışa çıkardı. Ancak, hatalı basım '50 TL'ye ilginin olmaması üzerine Yürekli, hayal kırıklığına uğradı

'BELKİ İLERİDE DEĞERLENİR'

Parayı satamayan Burak Yürekli, "O gün ATM'den para çekmiştim. Yoğun bir gündü, cebimde başka para da vardı. ATM'den çektiklerim arasında mı yoksa cebimdeki daha önceden olan paralardan mı tam olarak bilemediğim 50 TL'lik bir banknotun hatalı olduğunu fark ettim. Koleksiyoncuların dikkatini çeker diye düşünmüştüm. Ama öyle olmadı. Ben de satmaktan şimdilik vazgeçip, çerçeveletip, dükkanıma asmaya karar verdim. Belki ilerde değerlenir" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • özkonyali 3 yıl önce Şikayet Et
    yine mi Allah aşkına yaaa
    Cevapla
  • Murat Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatalı basım değil. Filigran sıfırın üstüne gelmiş hepsi bu. O yüzden değerli değil. Harca gitsin, çerçeve masrafına değmez.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen.
    Cevapla