1Ekim Gümüş fiyatları yeniden fırladı! Gram Gümüş ONS Gümüş alış satış fiyatları

Gümüş fiyatları yeniden yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta 21 dolar seviyelerine kadar düşüş yaşayan ONS Gümüş, bu hafta yeniden hızla yukarı yönlü hareket etmeye başladı. 1Ekim Perşembe an itibari ile Gram Gümüş alış 5.86, satış 5.87 TL'den, ONS Gümüş 23 Dolar seviyelerinden işlem görüyor.

1Ekim Gümüş fiyatları yeniden fırladı! Gram Gümüş ONS Gümüş alış satış fiyatları
1Ekim Gümüş fiyatları yeniden fırladı! Gram Gümüş ONS Gümüş alış satış fiyatları
GİRİŞ 01.10.2020 11:55 GÜNCELLEME 01.10.2020 11:56

Son dönemde yatırımcıların büyük ilgisini çeken Gümüş fiyatları yeniden tırmanışa geçti. Geçtiğimiz hafta Dolar ve Altın fiyatlarında yaşanan geri çekilme ile birlikte Gümüş fiyatlarında da ani bir düşüş gözlemlendi. Bu hafta hafta ise yeniden yükseliş hareketi gösteren Gümüş'ün ise ne kadar yükseleceği yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki 1 Ekim Perşembe Gümüş kaç ne kadar? İşte Gram Gümüş ve ONS Gümüş alış ve satış fiyatları...

1 Ekim Perşembe Gram Gümüş ve ONS Gümüş alış ve satış fiyatları şu şekilde;

Gram Gümüş Fiyatı Ne Kadar?

Gram Gümüş fiyatı ONS gümüş ve Dolar kurunun Türkiye'de yükselmesi ile birlikte yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen Gram Gümüş 1 Ekim Perşembe günü an itibari ile 5.86 TL den alıcı bulurken 5.87 TL'den satışa sunuluyor.

ONS Gümüş Fiyatı Ne Kadar? 

Dünya çapında geniş çaplı ilgi gören Gümüş'ün ONS fiyatı hızla yükselmeye devam ediyor. Uzun bir süredir yükseliş eğiliminde olan ONS Gümüş 23 Dolar seviyelerinden alıcı ile buluşuyor.

Dolar Kaç TL?

Türkiye'de Dolar kuruna yaşanan yükseliş devam ediyor. Ani dalgalanmalar yaşanan Dolar kuru iç piyasa da Altın fiyatlarının ve Gümüş fiyatlarının aynı ölçüde dalgalanmasına neden oluyor. Dolar an itibari ile 7.71'TL den alıcı bulurken 7.72 TL'den satışa sunuluyor.