Ziraat Bankası 36 ay vade ile 0.99'dan 30 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor! Kredi başvuru şartı

Ziraat Bankası, Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri birçok ihtiyaçların karşılanması adına düşük faizli İhtiyaç Kredisi veriyor. Sosyal Hayatı Destek Kredi paket kapsamında 0,99 ve 1,29 faiz oranı ve 36 aya varan taksitle ile sunulan krediye tüm banka müşterileri kolaylıkla başvurabiliyor. İşte Ziraat Bankası kredi başvuru ekranı ve başvuru şartları

Ziraat Bankası 36 ay vade ile 0.99'dan 30 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor! Kredi başvuru şartı
Ziraat Bankası 36 ay vade ile 0.99'dan 30 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor! Kredi başvuru şartı
GİRİŞ 03.10.2020 15:09 GÜNCELLEME 03.10.2020 15:10

Ziraat Bankası, 0,99 ve 1,29 faiz oranları ile 36 aya varan taksitle kredi imkanı ile İhtiyaç Kredisi sunuyor. Banka yeni evlenecek veya evini yenilemek isteyenler için oluşturduğu Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi paket kapsamında tüm müşterilerinin Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri birçok ihtiyaçlarını düşük faiz imlanı ile karşılayacak. İşte Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek kredisi başvuru şartları ve merak edilen tüm detaylar…

ZİRAAT BANKASI SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi müşterilerinin ev ihtiyacını karşılamak adına 0,99 ve 1,29 faiz oranları ile 36 aya kadar vade iler minimum 3.000 TL maksimum 30.000 TL'ye kadar sunulan kredi paketi.

 

Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi

Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak, anlaşma sağlanan firmalardan satın alınacak ürünler, azami 36 ay vade ile kredilendirilebilecek.

Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi

Kredi anlaşması bulunmayan firmalardan yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanması amacıyla; azami 36 ay vade ile kredi kullanılabilecektir.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı firma ve/veya bayilerden alınması durumunda müşterilenrine 0,99 oranları ile anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınması durumunda ise yüzde 1,29 faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor.

KREDİYE BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubelerinden ve telefon bankacılığı üzerinden alınıyor.

ZİRAAT BANKASI KREDİ PAKETİ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ