Bakan Varank'tan '300 fabrika' açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dün Gaziantep'te açılan fabrikalara ilişkin, "Türk sanayisinin gücünü yerinde görmek isteyenlere Gaziantep OSB'nin kapıları açık." ifadesini kullandı.

Bakan Varank'tan '300 fabrika' açıklaması
Bakan Varank'tan '300 fabrika' açıklaması
GİRİŞ 28.09.2020 00:53 GÜNCELLEME 28.09.2020 00:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Varank, Twitter hesabından, dün Gaziantep'te açılışı yapılan 300 fabrikayla ilgili paylaşımda bulundu.    

 

Gaziantepli müteşebbislerle gurur duyduklarını ifade eden Varank, "Resmi açılışını yaptığımız 300 üretim tesisi ülkemize hayırlı olsun. Türk sanayisinin gücünü yerinde görmek isteyenlere Gaziantep OSB'nin kapıları açık. Sehven yazılmış bir isimden koparılan yaygara yeni yatırımları gölgeleyemez." değerlendirmesinde bulundu.

Varank ayrıca, Twitter hesabından, Gaziantep'teki 300 fabrika açılışına yönelik iddialara cevap veren Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinin açıklamasını da paylaştı.

 

 

Açıklamada, söz konusu törende 300 firma içerisinde telaffuz edilen ilk kez yatırım yapan firmalarla birlikte ilave yatırım yapan firmaların da bulunduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Medyada daha önce açılışı yapıldığı belirtilen Barem Ambalaj 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde ilave yatırım yapmış olup, açılış listesinde yazılma nedeni yapılan yeni yatırımdır. Yine medyada yer alan Çiğtuğ firmasının 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımı bulunmamaktadır. Sehven yazılmıştır." 


 

YORUMLAR 6
  • Bozok yaylası 3 yıl önce Şikayet Et
    Birgün yozgata fabrika yapmayı düşünüyoruz diye bir haber çıkar mı ne den olmasın anayasa başkanı meclis başkanı adalet bakanı başbakan yardımcısı Cumhurbaşkanı yardımcısı komisyan başkanı çıkaran yozgata bir tane fabrika yapmak çok mu zor...
    Cevapla
  • Abdurrahman 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan canın sağ olsun. Onlar her gün yalan dolan haberler yapıyor. Çamur atıyor. Siz 100 fabrika bile açsanız ziyanı yok.
    Cevapla
  • ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    daha önce açılan bir çok fabrika , siyaset gereği tekrar açıldı, maalesef...
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    300 fabrikada birazda Niğde bölgesine yatırım yapsanız yıllardır bekliyoruz ne gelen var ne giden
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nigdeliler nerede
    Cevapla
  • Hüseyin Saltan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın varank sehven yazana inceleme yapın iyi niyetli olamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle