İndirimli satış koronavirüs ve sosyal mesafeyi unutturdu

Antalya'da bir züccaciye mağazasının indirimli satışları, koronavirüs tedbirlerini unutturdu.

İndirimli satış koronavirüs ve sosyal mesafeyi unutturdu
İndirimli satış koronavirüs ve sosyal mesafeyi unutturdu
GİRİŞ 26.09.2020 15:52 GÜNCELLEME 26.09.2020 15:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Onlarca kişi sosyal mesafeyi aldırış etmeden mağazaya girebilmek için yarıştı. O anları görüntüleyen çevre sakini, şaşkınlığını gizleyemezken; izdiham nedeniyle mağazaya polis çağırıldı.

Kepez ilçesinin Ünsal Mahallesi'ndeki bir züccaciye mağazası, 'Ne alırsan 6 lira' adı altında kampanya başlattı. İndirimli satışı duyan mahalleli ve çevre mahallelerden gelenler mağaza önünde beklemeye başladı.

Uzmanların, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında "Hijyen, maske ve sosyal mesafe'yi koruyun" uyarılarını dikkate almayan çoğunluğu maskeli kalabalık, sosyal mesafeye de uymayıp, mağaza açılınca içeri koştu. O anlar çevre sakinlerinin cep telefonu kameralarına yansırken, görüntüyü çeken kişinin, "Allah, Allah" sözleri dikkat çekti.

Mahallelinin ihbarı üzerine mağazaya polis geldi. Ekip mağaza yöneticilerini ve müşterileri sosyal mesafe ve koronavirüs kuralları konusunda uyardı.

YORUMLAR 3
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    görgüsüzler.
    Cevapla
  • Virüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Geldiğimiz noktaya bak.Camilerde haftada birkere kılınan cuma için bile içeri girilemiyor ve hatta kalınan cuma nın arkasında Zuhri ahir bile kılınmadan tesbih duasına geçiliyor neyse acele anlamsız sanki virüs sadece ibadet edene bulaşıyormuş gibi.Ama onun dışındaki şeytanın mekanlarında hiç bulaşan bişey yok.Uyan ey millet uyan.Uyanda indir gözündeki perdeyi ne kalmış imanından ehli sünnet itikadından geriye bir bak.Musalla taşına konmadan uyan uykundan huzuru ilahiye varacaksın nasıl hesap vereceksin emri ilahiye tercih ettiğin yaşam tarzından dolayı yaradana bir düşün.Vah milletim vaahhhh
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Onların suçu az..bu gibi organizasyonlara izin verenlerde suç...orada izdiham olacağını bile bile izin veren yöneticiler baş suçlu...anlama özürlüyüz vesselam..
    Cevapla