Halkbank 0,99'dan 36 ay vade ile 30 bin TL İhtiyaç kredisi veriyor! Kredi Başvuru şartları

HalkBank, 0,99'dan başlayan faiz oranları ile 36 ay vade 30 bin TL'ye kadar İhtiyaç Kredisi veriyor. Müşterilerinin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarının karşılanmasını hedeflenen kredi paketine tüm HalkBank müşterileri başvurabiliyor. İşte Sosyal Hayatı Destek Kredisi başvuru şartları ve tüm detaylar...

Halkbank 0,99'dan 36 ay vade ile 30 bin TL İhtiyaç kredisi veriyor! Kredi Başvuru şartları
Halkbank 0,99'dan 36 ay vade ile 30 bin TL İhtiyaç kredisi veriyor! Kredi Başvuru şartları
GİRİŞ 27.09.2020 13:08 GÜNCELLEME 27.09.2020 13:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

HalkBank, Banka müşterilerine özel mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanması adına İhtiyaç Kredisi veriyor.0,99 faiz oranları ile 30 bin TL'ye kadar sunulan Sosyal Hayatı Destek Kredi paketi başta düğün yapmak isteyen veya evini yenilemek isteyen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile sunulacak. Peki HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen detaylar...

Ziraat Bankası 0.99'dan 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi veriyor? Kredi başvuru şartları

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,99’dan başlayan faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur.

 

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI 

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı firma ve/veya bayilerden alınması durumunda müşterilenrine 0,99 oranları ile anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınması durumunda ise yüzde 1,29 faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor.

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredisine HalkBank şubelerinden ve resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla başvuruda buluna bilirsiniz.

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 1
  • Ers 3 yıl önce Şikayet Et
    Çekip altına yatiriyorlar
    Cevapla