Ziraat Bankası 0.99'dan 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi sunuyor? Kredi başvuru ekranı

Ziraat Bankası, özellikle evini yenilemek isteyen veya düğün yapmak isteyenleri yakından ilgilendirecek 0,99 faiz oranı ile 36 aya varan taksitle İhtiyaç Kredisi veriyor. Banka Sosyal Hayatı Destek kredisi kapsamında müşterilerinin Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri birçok ihtiyacın karşılanmasını hedefliyor. İşte Ziraat Bankası kredi başvuru şartları

Ziraat Bankası 0.99'dan 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi sunuyor? Kredi başvuru ekranı
Ziraat Bankası 0.99'dan 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi sunuyor? Kredi başvuru ekranı
GİRİŞ 27.09.2020 13:11 GÜNCELLEME 27.09.2020 13:12

Ziraat Bankası, müşterilerinin Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri birçok ihtiyacın karşılanması adına düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor. 0,99 ve 1,29 faiz oranları ile 36 aya varan taksitle kredi imkanı sunan Ziraat Bankası, Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi kapsamında evini yenilemek isteyen veya düğün yapacak tüm müşterilerinin temel ihtiyaçlarını karşılayacak. İşte Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek kredisi başvuru şartları ve merak edilen tüm detaylar…

ZİRAAT BANKASI SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi müşterilerinin ev ihtiyacını karşılamak adına 0,99 ve 1,29 faiz oranları ile 36 aya kadar vade iler minimum 3.000 TL maksimum 30.000 TL'ye kadar sunulan kredi paketi.

 

Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi

Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak, anlaşma sağlanan firmalardan satın alınacak ürünler, azami 36 ay vade ile kredilendirilebilecek.

Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi

Kredi anlaşması bulunmayan firmalardan yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanması amacıyla; azami 36 ay vade ile kredi kullanılabilecektir.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı firma ve/veya bayilerden alınması durumunda müşterilenrine 0,99 oranları ile anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınması durumunda ise yüzde 1,29 faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor.

KREDİYE BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubelerinden ve telefon bankacılığı üzerinden alınıyor.

ZİRAAT BANKASI KREDİ PAKETİ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ