Oruç Reis, limandan ayrıldı

Doğu Akdeniz'deki sismik arama faaliyetlerinin ardından 13 Ağustos'ta bakım ve ikmal için Antalya Körfezi açıklarına gelen Oruç Reis, ikmal için demir attığı Antalya Limanı'ndan bu sabah ayrıldı. Antalya Körfezi açıklarına ilerleyen geminin uzakta beklediği görüldü.

GİRİŞ 22.09.2020 14:32 GÜNCELLEME 22.09.2020 16:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

10 Ağustos'ta başlattığı araştırma faaliyetleri kapsamında yaklaşık 3 bin 500 kilometrelik alanda sismik veri toplayan Oruç Reis gemisi, her ay düzenli olarak yapılan bakımlar ve ikmal için mürettebatıyla birlikte Antalya Limanı'na yanaştı. Oruç Reis gemisi bir haftalık ikmalin ardından bugün limandan denize açıldı. 

 

Antalya Körfezi açıklarına ilerleyen gemi, burada beklemeye başladı. Önceki demir attığı yerden oldukça uzağa gittiği gözlenen Oruç Reis'in, görev beklediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Egeliden 3 yıl önce Şikayet Et
    Gemimizin demirli olması bile akdeniz de hiç bir hakkı olmayan yunan ve yandaşlarını cesaretlendiriyor.Doğu akdenizde yunanla ne konuşacağız.Olmayan haklarını mı?..yıllarca sürecek sonu gelmez görüşme demek bulunması %100 olan petrol ve gaz yataklarımızın çıkartıl(a)maması demektir.Bizim olmayacaksa Türklerinde olmasın düşüncesiyle hareket ediyor gavurlar.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye bekliyor? Hani bakım bitince tekrar araştırmaya devam edecekti? Kimden, neden korkuyorsunuz? 3 kuruşluk Yunan gavurumu korkuttu?
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Görev ebkliyor dediğini okumamışsın navtex yayınlanır görev yeri belirlenir ve görev için yola çıkılır. Kapasiten klavden ileri gitmiyor bari ses kes kirlilik yapma...
    Cevapla
  • Urfalı Ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yönetmek klavye ile olmaz da onun için... Kimseden korkan yok .Hakliliğımızı ıspatlamak derdindeyiz
    Cevapla
  • Oruç gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen biraz bekle bakalım elbet vardır bir bildiği büyüklerimizin
    Cevapla
  • TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yolunuzu acik eylesin.TŰRK ORDUSU ve dualarimiz hep sizinle.GÜCLÜYÜZ CESURUZ HAZIRIZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle